Νταϊλιάνη 'Ελλη  28 ετών

 • Vocal Coach / Songwriter / Performer
 • Αποκλειστική διδασκαλία της μεθόδου "Free your voice"
 • Musical Theatre Performance
 • Πιάνο - Ενορχήστρωση
 • Αντίστιξη - Αρμονία
 • Singing Popular/Contemporary Music
 • Πιστοποιημένη
Vocal Coach / Songwriter / Performer
Αποκλειστική διδασκαλία της μεθόδου "Free your voice"
Musical Theatre Performance
Πιάνο - Ενορχήστρωση
Αντίστιξη - Αρμονία
Singing Popular/Contemporary Music
Μήνυμα στον καθηγητή
10μαθήματα
8έτη εμπειρίας
8πτυχία

Ιδιαίτερα μαθήματα Φωνητικής

Η Έλλη Νταϊλιάνη είναι Musical Performer και γεννήθηκε στη Λάρισα.
Ξεκίνησε μαθήματα μουσικής, πιάνου αλλά και κλασικού και μοντέρνου χορού σε νεαρή ηλικία.
Αποφοίτησε από τη Θεσσαλική Μουσική Σχολή έχοντας στην κατοχή της δίπλωμα μονωδίας, πτυχίο πιάνου, ενοργάνωσης, αντίστιξης και αρμονίας.
Σπούδασε σε μία από τις πιο γνωστές σχολές Musical στο Λονδίνο, στη “Laine Theatre Arts” με εξειδίκευση στο τραγούδι, τον χορό και την υποκριτική. Αποφοίτησε με πτυχίο ειδικότητας Musical Theatre Performer.
Επίσης, έλαβε πτυχίο Μπαλέτου Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου “The Royal Academy of Dance”. Ταυτόχρονα έλαβε και πτυχίο μοντέρνου θεατρικού χορού, από τον διεθνή οργανισμό χορού εκ των κορυφαίων του κόσμου, “Imperial Society of Teachers of Dancind” (ISTD).
Παρακολούθησε μαθήματα μουσικής σύνθεσης και παραγωγής στη σχολή “Point Blank” του Λονδίνου, masterclass χορού με τη γνωστή χορογράφο musical, Barbara Evans και masterclass μονωδίας με τη Γερμανίδα μονωδό Brigitte Smidt.
Συνέβαλε σε φιλανθρωπικές βραδιές όπως «Ελπίδα» για τον μη κερδοσκοπικό σύλλογο φίλων με καρκίνο «Ελπίδα» και για το σύλλογο «Φλόγα».
Στο πλαίσιο σχολικής γιορτής το 2012, τραγούδησε προς τιμήν του Γιάννη Μαρκόπουλου με καλεσμένο τον ίδιο, ενώ την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε στην παράσταση “Alice in Danceland”, μία παραγωγή της σχολής χορού “Burn The Floor”, ενσαρκώνοντας το ρόλο της Αλίκης.
Το καλοκαίρι του 2013 διοργάνωσε την πρώτη της μουσικοχορευτική παράσταση με αφορμή το πτυχίο μονωδίας σε συνεργασία με την πιανίστα Ιωάννα Σιοπούδη και τη σχολή χορού Νίκης Τηγανιτάκη και για πρώτη φορά ερμήνευσε δικές της συνθέσεις.
Είναι χορωδός στο γυναικείο φωνητικό σύνολο “InDonnation”, έχοντας 4 χρυσά βραβεία, έχοντας πλαισιώσει παραστάσεις και χορευτικά. Αντίστοιχα συμμετείχε χορευτικά σε βραδιές της μεικτής χορωδίας «Σιμυλίς».
Έδωσε το προσωπικό της κονσέρτο στο Θέατρο Τεχνών Λάρισας στο πλαίσιο εξετάσεων του διπλώματος μονωδίας.
Το 2017 χορογράφησε και συμμετείχε ως χορωδός στην όπερα «Οι Γάμοι του Φίγκαρο», με πρωταγωνίστρια τη σοπράνο Μυρτώ Παπαθανασίου, σκηνοθεσία Κώστα Λαμπρούλη και μουσική διεύθυνση Χρήστου Κτιστάκη.
Από το 2015 διδάσκει φωνητική, σύγχρονο τραγούδι και θέατρο. Από το 2019 ανήκει στο δυναμικό καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας πραγματοποιώντας τις παραστάσεις “The Oscars” (2020) και “Είμαστε Live” (2019) σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες από τον χώρο του θεάματος.
Δημιούργησε τη δική της ομάδα, “The Musical Project” to 2019 που περιλαμβάνει μαθητές από 14 ετών με σκοπό τη φωνητική τους εξέλιξη, προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους με διοργάνωση συναυλιών ή προετοιμασία για auditions υποκριτικής και μουσικού θεάτρου σε σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είναι δημιουργός της μεθόδου “Free your own voice”.
Το 2020 έλαβε πιστοποιητικό πάνω στη μουσική διδασκαλία και τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται σε ωδεία και σχολεία.
Το 2021 παρουσιάστηκε επίσημα το τραγούδι "Great" σε στίχους και μουσική της ίδιας και ενορχήστρωση Κώστα Χαριτοδιπλωμένου για τη γυναικεία πολυβιταμίνη "Great for Women" της Βίκυς Καγιά.
Τον Απρίλιο του 2022 πήρε πιστοποίηση με βαθμολογία 100% στη σύγχρονη φωνητική εκπαίδευση από το "Berklee College of Music" της Βοστώνης.

περισσότερα

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει;

Αν σου αρέσει το τραγούδι, η μουσική ή το θέατρο επικοινώνησε μαζί μου για να κανονίσουμε μία συνάντηση δια ζώσης ή online και να γνωριστούμε. Στην πρώτη μας επαφή θέλω να σε γνωρίσω, να μάθω γιατί θέλεις να εξελιχθείς μουσικά και να οργανώσουμε παρέα το ετήσιο πρόγραμμά σου. Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα σου υπόσχομαι ότι θα δεις διαφορά στη φωνή σου και θ' ανακαλύψεις νέα πράγματα!

Το μάθημα περιλαμβάνει:

Τεχνική, ανατομία και φωνητικό σύστημα
Ορθοφωνία
Μουσική ανάγνωση
Προσωπικό αρχείο, ρεπερτόριο
Ear - training (Ακουστική εκπαίδευση)
Προετοιμασία μαθητών για δραματικές σχολές στην Ελλάδα και σπουδές Μουσικού Θεάτρου στο εξωτερικό
Χρήση μικροφώνου και μουσικού εξοπλισμού
Stage Performance
Συμμετοχή σε μουσικές εκδηλώσεις
Αποκλειστική διδασκαλία της μεθόδου "Free your voice"

Διατίθενται και ONLINE μαθήματα!

*Στο studio μου υπάρχει ο κατάλληλος και σύγχρονος μουσικός εξοπλισμός για μαθήματα δια ζώσης ή online. Υπάρχει επαγγελματικό μουσικό πρόγραμμα ηχογράφησης και σύνθεσης για δημιουργία demo και project, μικρόφωνο, ηλεκτρικό πιάνο - synthesizer, υπολογιστής, ηχεία, κονσόλα με μείκτη, εργαλεία όπως καθρέφτης, αναλόγιο, καλαμάκια, ring light κ.ά για χρήση στα μαθήματά μας και χρήση κάμερας για βιντεοσκόπηση των μαθημάτων - γύρισμα project.

Στο "The Musical Project" έχουμε παιδιά, έφηβους και ενήλικες από αρχάριο μέχρι επαγγελματικό επίπεδο. Τα μαθήματα είναι ατομικά. Όσο για την προετοιμασία των παραστάσεων - εκδηλώσεων που διοργανώνουμε υπάρχουν ατομικές αλλά και ομαδικές πρόβες. Στην ομάδα μας μπορεί να έρθει όποιος το επιθυμεί! Το μόνο που ζητάμε είναι όρεξη για μάθηση και βελτίωση, αισιοδοξία και καλή διάθεση!

Κάνουμε κάθε μάθημα ν' αξίζει!

Στόχος μου είναι οι μαθητές μου μέσα από από τα μαθήματα φωνητικής να έχουν αυτοπεποίθηση, ώστε να καταφέρουν μέσα από τις παραστάσεις που διοργανώνουμε να καταπολεμήσουν το σκηνικό άγχος και να ερμηνεύσουν μπροστά σε μεγάλο κοινό.

Στην ομάδα μου "The Musical Project", ο ένας στηρίζει τον άλλον, κάνουμε ομαδικές πρόβες (χωρίς οικονομική επιβάρυνση!), συνεργαζόμαστε με σχολές χορού της πόλης μας, γνωρίζουμε νέα άτομα και αναπτύσσουμε ταυτόχρονα την κοινωνικοποίησή μας που είναι σημαντικό για έναν καλλιτέχνη και το επικοινωνιακό κομμάτι.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επιλέγοντας να σπουδάσω μουσικό θέατρο κατάλαβα στη συνέχεια ότι δεν υπάρχουν αρκετοί δάσκαλοι στην Ελλάδα που να έχουν ειδικευτεί σ' αυτό το κομμάτι. Έτσι, αναγκάστηκα να προετοιμαστώ κατά ένα μεγάλο μέρος μόνη μου, επικοινωνώντας με άτομα από την Αγγλία, με αποτέλεσμα να επιτύχω στις ακροάσεις των μουσικών σχολών στο Λονδίνο

Όταν αποφοίτησα αποφάσισα να μεταφέρω τις γνώσεις μου, τις σημειώσεις μου, τα μυστικά και τις συμβουλές μου και σε άλλους.

Η επιτυχία ενός δασκάλου φαίνεται στην εξέλιξη των μαθητών του.

Προσωπικά, είναι μία επιτυχία να βλέπω έναν μαθητή μου να ωριμάζει και να εξελίσσεται σε κάτι που τον έχω βοηθήσει. Από μαθητή φωνητικής προσπαθούμε να μπούμε στο ρόλο του performer πετυχαίνοντας βήμα-βήμα στόχους που έχουμε βάλει μαζί από την αρχή της μουσικής μας πορείας.

Προτού αρχίσουμε τα μαθήματα φωνητικής κανονίζουμε με το μαθητή μία συνάντηση δια ζώσης ή online για μία πρώτη επαφή. Θα συζητήσουμε τις ανάγκες του, για ποιο λόγο θέλει να βελτιωθεί, τι στόχους έχει ορίσει και θα σχεδιάσουμε παρέα το εκπαιδευτικό του πλάνο.

Η ικανοποίησή μου είναι η ικανοποίηση του μαθητή μου. Θέλω ο μαθητής ν' αντιμετωπίζει το μάθημά μας ως την πιο happy hour της εβδομάδας.

Ορίζουμε τη μέρα και πόσες φορές την εβδομάδα θέλει να κάνει μάθημα.

2 φορές είναι το ιδανικό αλλά και 1 είναι αρκετή, αρκεί να διαβάζεις ό,τι σου δίνω και προπονείσαι καθημερινά. Η φωνή είναι όπως οι υπόλοιποι μύες. Αν ασχοληθείς, αφιερώσεις χρόνο και τον γυμνάσεις σωστά θα δεις τι όμορφα αποτελέσματα που θα έχουμε!

"Είμαι στη διάθεσή σου για ό,τι χρειαστείς!"

περισσότερα

Μαθήματα

Τέχνες

Υποκριτική

Προετοιμασία για
Εισαγωγικές Εξετάσεις Εθνικού Θεάτρου Εισαγωγή σε Δραματικές Σχολές
Εξυπηρετεί και
Αυτοσχεδιασμό

Τέχνες

Θέατρο

Προετοιμασία για
Εισαγωγικές Εξετάσεις Εθνικού Θεάτρου Εισαγωγή σε Δραματικές Σχολές

Μουσική

Φωνητική

Προετοιμασία για
Εισαγωγή σε Μουσικές Σχολές Εισαγωγή σε Δραματικές Σχολές Εισαγωγή σε Μουσικά Σχολεία
Εξυπηρετεί και
Μοντέρνο Τραγούδι Παραδοσιακό Τραγούδι

Μουσική

Θεωρία μουσικής

Προετοιμασία για
Εισαγωγή σε Μουσικές Σχολές Εισαγωγή σε Μουσικά Σχολεία

Μουσική

Πιάνο

Προετοιμασία για
Εισαγωγή σε Μουσικές Σχολές Εισαγωγή σε Μουσικά Σχολεία

Διαθεσιμότητα

ΔευΔευ ΤριΤρι ΤετΤετ ΠεμΠεμ ΠαρΠαρ ΣαβΣαβ ΚυρΚυρ
Πρωί
Μεσημέρι
Απόγευμα

Πτυχία

 • Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού  (Μουσική σχολή - Ωδείο)

  Δίπλωμα - Vocal Coach / Songwriter / Performer 2017
 • Laine Theatre Arts  (Πανεπιστήμιο εξωτερικού)

  Δίπλωμα - Musical Theatre Performance 2014
 • Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού  (Μουσική σχολή - Ωδείο)

  Πτυχίο - Πιάνο - Ενορχήστρωση 2013
 • Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού  (Μουσική σχολή - Ωδείο)

  Πτυχίο - Ενορχήστρωση 2012
 • Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού  (Μουσική σχολή - Ωδείο)

  Πτυχίο - Αντίστιξη - Αρμονία 2012
 • Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού  (Μουσική σχολή - Ωδείο)

  Πτυχίο - Αρμονία 2010
 • Berklee College of Music  (Μουσική σχολή - Ωδείο)

  Πιστοποίηση - Singing Popular/Contemporary Music 2022
 • Future Learn  (Πανεπιστήμιο εξωτερικού)

  Πιστοποίηση - Αποκλειστική διδασκαλία της μεθόδου "Free your voice" 2020

Βιογραφικό

 • 2012 - Σήμερα
  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

  2022
  «Για τη μητέρα» - Σκηνοθεσία και επιμέλεια παράστασης του τμήματος κλασικού & σύγχρονου τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας

  2021
  «The Roof Project» - Βιντεοσκοπημένο live με ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο

  2020
  «The Oscars» - Σκηνοθεσία και επιμέλεια παράστασης του τμήματος κλασικού & σύγχρονου τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας

  2019
  «Frozen Weekend» - Παρουσίαση μουσικού προγράμματος στον κινηματογράφο Victoria Cinemas στο ρόλο της Elsa.
  Παρουσίαση ρεπερτορίου musical υπό διεύθυνση Χ. Κτιστάκη για τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας
  «Είμαστε Live» - Επιμέλεια παράστασης του τμήματος κλασικού & σύγχρονου τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας
  «Η κλεψύδρα των εποχών» - Ερμηνευτική πλαισίωση της παράστασης στο ρόλο της Ηλιαχτίδας
  «Μουσικές του Κόσμου» - Χορευτική πλαισίωση στη χορωδία «Σιμυλίς»
  Ηχογράφηση με τη χορωδία “InDONNAtion” για cd του συνθέτη Άκη Μπαλτά
  «Disney Medley» - Επιμέλεια μαθητικής παράστασης στο «Πάρκο των Ευχών»

  2018
  «Το Πάρκο των Ευχών» - Βασίλισσα των Πάγων και παρουσίαση 15 live παραστάσεων με αφιέρωμα σε τραγούδια της Disney.
  Παρουσίαση κλασικού προγράμματος στην Καθολική Εκκλησία Λάρισας

  2017
  «…So this is Christmas» - Χριστουγεννιάτικη συναυλία του γυναικείου φωνητικού συνόλου “InDONNAtion” -
  «Grand Prix of Nations & European Choir Games» - (1η θέση) Διαγωνισμός Χορωδιών με τη χορωδία “InDONNAtion”
  «Βραδιά Όπερας» - Δίπλωμα Μονωδίας
  «Οι γάμοι του Φίγκαρο» - Όπερα, χορoγραφική – κινησιολογική επιμέλεια, μέλος χορωδίας

  2016
  «Black & White» - συναυλία του γυναικείου φωνητικού συνόλου “InDONNAtion”
  «Χριστουγεννιάτικη συναυλία» στην Καθολική Εκκλησία Λάρισας
  Παρουσίαση προγράμματος (Stabat Mater) στην Καθολική Εκκλησία Λάρισας
  «1ο Διεθνές Φεστιβάλ και Διαγωνισμός Χορωδιών» (1η θέση) με τη χορωδία “InDONNAtion”
  Σεμινάριο και παρουσίαση τραγουδιού με την Brigitte Smidt

  2015
  «Three senses of music» - συναυλία του γυναικείου φωνητικού συνόλου “InDONNAtion”
  «Βραδιά μοντέρνου χορού» - παράσταση χορού

  2014
  «A Christmas Carol» - Χορογραφική επιμέλεια για τα τμήματα musical σε σχολή χορού
  «Larisaout.gr 4 Years Αnniversary Party» - συναυλία στο Κηποθέατρο Λάρισας
  «Laine Theatre Arts Showcase» - παράσταση αποφοίτησης

  2013
  «Έλλη» - παράσταση όπερας-musical, οργάνωση και επιμέλεια προγράμματος και χορογράφισης
  «Greek Open» διεθνής διαγωνισμός χορού (1η θέση λάτιν, 3η θέση hip-hop solo, 3η θέση oriental)​
  «Παλαιοί Βωμοί και Κάστρα» - συνοδεία πιάνου, τραγούδι στην ποιητική βραδιά του Γ. Τσιτρούλη
  «Once Upon a Time… magic is coming» - Παράσταση χορού

  2012
  «Acropolis Open» διεθνής διαγωνισμός χορού (2η θέση λάτιν)
  «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» - συναυλία-αφιέρωμα με καλεσμένο τον Γιάννη Μαρκόπουλο
  «Greek Open» διεθνής διαγωνισμός χορού (3η θέση λάτιν)
  «Alice in danceland (The musical)» - μουσικοχορευτική παράσταση στο ρόλο της Αλίκης

Προσφορές

 • Έκπτωση σε αδέρφια
 • Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
 • Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες
 • 1 ώρα/εβδομάδα: €30
 • 2 ώρες/εβδομάδα: €20/ώρα

Υπηρεσίες

 • Ξενόγλωσσοι μαθητές
 • Μαθησιακές δυσκολίες
 • Άτομα με ειδικές ανάγκες
 • Προσωπικές σημειώσεις
 • Προετοιμασία για πανελλήνιες
 • Φροντιστηριακές σημειώσεις
 • Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
 • Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
 • Προετοιμασία για υποτροφίες
 • Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
 • Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
 • Προετοιμασία για διαγωνισμούς
 • Θερινά μαθήματα

Αξιολογήσεις

 • 5.0

  1 κριτική
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  Θα πρέπει να συνδεθείτε
  για να μπορέσετε να αξιολογήσετε.
 • ΚΟΥΤΙΝΑΣ Αντώνιος

  14 Σεπ 2022

  Απλα ομορφα που σου δινουν τια διάθεση να πηγαίνεις στο μαθημα καθε μερα με ευχαρίστηση