110,000+

Μηνύματα μαθητών
σε 12 μήνες

30,000+

Μαθητές
ανά μήνα

1,130,000+

Συνολικοί επισκέπτες
σε 12 μήνες

Dashboard

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας έχετε πρόσβαση στο dashboard του instateacher, με δυνατότητα άμεσης επεξεργασίας όλων των στοιχείων του προφίλ σας. Επίσης μπορείτε να δείτε αναλυτικά στατιστικά δεδομένα και σχετικά γραφήματα για τη δημοτικότητα του προφίλ σας, καθώς και όλα τα μηνύματα από υποψήφιους μαθητές.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο instateacher;
Πατήστε το κουμπί εγγραφή εκπαιδευτικού και δημιουργήστε το δικό σας προφίλ σε λίγα μόνο λεπτά. Παρουσιάστε τα πτυχία σας, την ειδίκευσή σας, την προϋπηρεσία σας, τα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα και δώστε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα που διδάσκετε και τις μεθόδους σας. Επίσης αναφέρετε αναλυτικά τα δίδακτρα, τις περιοχές που εξυπηρετείτε και τις ώρες που είστε διαθέσιμος.
Πώς ενημερώνομαι για το ενδιαφέρον ενός μαθητή;
Οι μαθητές που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σας, μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας στο προφίλ σας. Εσείς λαμβάνετε άμεσα email και sms με το σχετικό αίτημα και κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό σας μπορείτε να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας του μαθητή, το μάθημα ενδιαφέροντος καθώς και το μήνυμά του.
Τι είναι η εγγύηση ελάχιστων μηνυμάτων;
Η εγγύηση μηνυμάτων σας εξασφαλίζει τον ελάχιστο αριθμό μηνυμάτων που θα λάβετε για κάθε τύπο συνδρομής. Μέχρι να επιτευχθεί ο εκάστοτε στόχος, η συνδρομή σας θα παραμένει ενεργή ανεξαρτήτως διάρκειας.
Τα προσωπικά μου στοιχεία κοινοποιούνται στους μαθητές;
Το κινητό σας τηλέφωνο και το email σας δεν εμφανίζονται στο προφίλ σας, ούτε κοινοποιούνται με οποιοδήποτε τρόπο στους χρήστες του instateacher.
Μπορώ να κάνω μαθήματα κατ' οίκον & online;
Κατά την εγγραφή σας μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διδασκαλίας που σας εξυπηρετεί, συγκεκριμένα υπάρχει η επιλογή για μαθήματα κατ' οίκον, online ή και τα δύο. Επίσης το instateacher σας παρέχει και τη δική του πλατφόρμα για online μαθήματα.
Δεν έχω πτυχίο. Μπορώ να κάνω εγγραφή;
Nαι. Ακόμη και αν είστε φοιτητής και δεν έχετε ολοκληρώσει τις σπουδές σας ή είστε αυτοδίδακτος, αλλά επιθυμείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας, μπορείτε να κάνετε εγγραφή.
Είναι υποχρεωτική η δημοσίευση φωτογραφίας στο προφίλ μου;
Τα προφίλ με φωτογραφία εμφανίζονται πρώτα στις αναζητήσεις των μαθητών και αυξάνουν την πιθανότητα να σας προτιμήσουν, παρόλα αυτά η φωτογραφία δεν είναι υποχρεωτική για τη δημοσίευση του προφίλ σας.
Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας του προφίλ μου;
Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε μεταβολή / προσθήκη / διαγραφή μέσα από τον λογαριασμό σας στο instateacher.
Υπάρχει η επιλογή διαγραφής του προφίλ μου;
Φυσικά. Αν επιθυμείτε τη διαγραφή του προφίλ σας μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε μέσα από τον λογαριασμό σας.
Με ποια σειρά εμφανίζονται τα προφίλ των δασκάλων;
Οι εκπαιδευτικοί που έχουν επιλέξει τη σχετική υπηρεσία πρώτης προβολής προηγούνται στην αναζήτηση και στη συνέχεια έχουν προτεραιότητα τα προφίλ με φωτογραφία και πιστοποίηση πτυχίου.
Μπορώ να κάνω προώθηση του προφίλ μου;
Ναι. Υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης της σχετικής υπηρεσίας στο dashboard σας.
Πώς γίνομαι πιστοποιημένος δάσκαλος;
Θα πρέπει να ανεβάσετε στην πλατφόρμα μας όλα τα πτυχία σας, προκειμένου να αντιστοιχιστούν με το κάθε μάθημα που διδάσκετε.
Ποιος καθορίζει το ύψος των διδάκτρων για τα μαθήματά μου;
Το ύψος των διδάκτρων καθορίζεται αποκλειστικά από εσάς. Επίσης το instateacher δεν λαμβάνει καμία προμήθεια επί των μαθημάτων, ούτε παρεμβάλλεται με οποιονδήποτε τρόπο στις πληρωμές σας από τους μαθητές.
Υπάρχουν άλλες χρεώσεις εκτός της συνδρομής;
Όχι. Όλες οι υπηρεσίες του instateacher, εκτός της πρώτης προβολής, σας παρέχονται εντελώς δωρεάν με τη συνδρομή σας.
Θέλω να χρησιμοποιώ μόνο την πλατφόρμα online διδασκαλίας, γίνεται;
Φυσικά. Εάν έχετε κλείσει το πρόγραμμά σας υπάρχει η επιλογή για να κάνετε το προφίλ σας μη ορατό και να χρησιμοποιείτε μόνο την πλατφόρμα online διδασκαλίας για τα online μαθήματά σας. Οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε νέους μαθητές μπορείτε να κάνετε πάλι το προφίλ σας ορατό.
Μπορώ να χρησιμοποιώ την πλατφόρμα και με τους παλιούς μαθητές μου;
Εννοείται. Μέσα στο dashboard σας υπάρχει η επιλογή για να προσκαλέσετε όποιον μαθητή επιθυμείτε.
Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα;
Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή, καθώς δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και δεν αξιοποιούνται για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους.
Ποιοι τρόποι πληρωμής υπάρχουν;
Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας ηλεκτρονικά κατά την εγγραφή σας με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Online μάθημα

Το instateacher σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τη δική του πλατφόρμα online διδασκαλίας εντελώς δωρεάν. Συγκεκριμένα στο dashboard κάθε καθηγητή υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας εικονικής αίθουσας διδασκαλίας, όπου μπορείτε να βλέπετε live και να συνομιλείτε με τον κάθε μαθητή σας, αλλά και να μοιράζεστε την οθόνη σας, αρχεία, εικόνες και video. Επίσης μπορείτε να γράφετε και να διορθώνετε ασκήσεις στον πλήρως διαδραστικό πίνακα, όπως ακριβώς θα κάνατε στο μάθημα στο σπίτι.

Οι συνδρομές μας

Δίμηνη συνδρομή

39€ 2 μήνες
Παροχές συνδρομής
 • Πρόσβαση στο dashboard
 • Απεριόριστες αλλαγές
 • Απεριόριστα μαθήματα
 • Πιστοποίηση πτυχίων
 • Βελτιστοποίηση προφίλ
 • Δυνατότητα προώθησης προφίλ
 • Διαδραστικό ημερολόγιο
 • Chat επικοινωνίας με τους μαθητές
 • Πλατφόρμα για online μάθημα
Εγγύηση 3 μηνυμάτων
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Εξάμηνη συνδρομή

κέρδος 23%
89€ 6 μήνες
Παροχές συνδρομής
 • Πρόσβαση στο dashboard
 • Απεριόριστες αλλαγές
 • Απεριόριστα μαθήματα
 • Πιστοποίηση πτυχίων
 • Βελτιστοποίηση προφίλ
 • Δυνατότητα προώθησης προφίλ
 • Διαδραστικό ημερολόγιο
 • Chat επικοινωνίας με τους μαθητές
 • Πλατφόρμα για online μάθημα
Εγγύηση 10 μηνυμάτων
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Θέλετε να δοκιμάσετε δωρεάν την πλατφόρμα του instateacher;
Δωρεάν δοκιμή 3 ημερών

Έγραψαν για εμάς