ΒΗΜΑ 1

Δημιούργησε το δικό σου προφίλ σε λίγα μόνο λεπτά. Με το αναλυτικό βιογραφικό σου, τα μαθήματα που διδάσκεις, τη διαθεσιμότητά σου, τις περιοχές που εξυπηρετείς, τα δίδακτρά σου ανά μάθημα και ό,τι άλλο επιθυμείς.

ΒΗΜΑ 2

Μπες στο λογαριασμό σου και διάβασε μηνύματα ενδιαφέροντος από υποψήφιους νέους μαθητές. Επικοινώνησε άμεσα μαζί τους και κλείσε το πρώτο σου ιδιαίτερο μέσα από την πλατφόρμα του instateacher.gr

Dashboard

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας έχετε πρόσβαση στο dashboard του instateacher, με δυνατότητα άμεσης επεξεργασίας όλων των στοιχείων του προφίλ σας. Επίσης μπορείτε να δείτε αναλυτικά στατιστικά δεδομένα και σχετικά γραφήματα για τη δημοτικότητα του προφίλ σας, καθώς και όλα τα μηνύματα από υποψήφιους μαθητές.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο instateacher;

Πατήστε το κουμπί εγγραφή εκπαιδευτικού και δημιουργήστε το δικό σας προφίλ σε λίγα μόνο λεπτά. Παρουσιάστε τα πτυχία σας, την ειδίκευσή σας, την προϋπηρεσία σας, τα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα και δώστε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα που διδάσκετε και τις μεθόδους σας. Επίσης αναφέρετε αναλυτικά τα δίδακτρα, τις περιοχές που εξυπηρετείτε και τις ώρες που είστε διαθέσιμος.

Πώς ενημερώνομαι για το ενδιαφέρον ενός μαθητή;

Οι μαθητές που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σας, μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας στο προφίλ σας. Εσείς λαμβάνετε άμεσα email και sms με το σχετικό αίτημα και κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό σας μπορείτε να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας του μαθητή, το μάθημα ενδιαφέροντος καθώς και το μήνυμά του.

Τα προσωπικά μου στοιχεία κοινοποιούνται στους μαθητές;

Το κινητό σας τηλέφωνο και το email σας δεν εμφανίζονται στο προφίλ σας, ούτε κοινοποιούνται με οποιοδήποτε τρόπο στους χρήστες του instateacher.

Μπορώ να κάνω μαθήματα κατ' οίκον & online;

Κατά την εγγραφή σας μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διδασκαλίας που σας εξυπηρετεί, συγκεκριμένα υπάρχει η επιλογή για μαθήματα κατ' οίκον, online ή και τα δύο. Επίσης σύντομα το instateacher θα σας παρέχει και τη δική του πλατφόρμα για online μαθήματα.

Δεν έχω πτυχίο. Μπορώ να κάνω εγγραφή;

Nαι. Ακόμη και αν είστε φοιτητής και δεν έχετε ολοκληρώσει τις σπουδές σας ή είστε αυτοδίδακτος, αλλά επιθυμείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας, μπορείτε να κάνετε εγγραφή.

Είναι υποχρεωτική η δημοσίευση φωτογραφίας στο προφίλ μου;

Τα προφίλ με φωτογραφία εμφανίζονται πρώτα στις αναζητήσεις των μαθητών και αυξάνουν την πιθανότητα να σας προτιμήσουν, παρόλα αυτά η φωτογραφία δεν είναι υποχρεωτική για τη δημοσίευση του προφίλ σας.

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας του προφίλ μου;

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε μεταβολή / προσθήκη / διαγραφή μέσα από το λογαριασμό σας στο instateacher.

Υπάρχει η επιλογή διαγραφής του προφίλ μου;

Φυσικά. Αν επιθυμείτε τη διαγραφή του προφίλ σας μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε μέσα από το λογαριασμό σας.

Με ποια σειρά εμφανίζονται τα προφίλ των δασκάλων;

Τα προφίλ με φωτογραφία και πιστοποίηση πτυχίου έχουν προτεραιότητα στις αναζητήσεις των μαθητών.

Πώς γίνομαι πιστοποιημένος δάσκαλος;

Πρέπει να ανεβάσετε στην πλατφόρμα μας όλα τα πτυχία σας, προκειμένου να αντιστοιχιστούν με το κάθε μάθημα που διδάσκετε.

Ποιος καθορίζει το ύψος των διδάκτρων για τα μαθήματά μου;

Το ύψος των διδάκτρων καθορίζεται αποκλειστικά από εσάς.

Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα;

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή, καθώς δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και δεν αξιοποιούνται για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους.

Ποιοι τρόποι πληρωμής υπάρχουν;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας ηλεκτρονικά κατά την εγγραφή σας με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Δίμηνη συνδρομή

20€ 2 μήνες
Παροχές συνδρομής
  • Πρόσβαση στο dashboard
  • Απεριόριστες αλλαγές
  • Απεριόριστα μαθήματα
  • Δωρεάν πιστοποίηση πτυχίου
  • Δωρεάν βελτιστοποίηση προφίλ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Εξάμηνη συνδρομή

κέρδος 15%
50€ 6 μήνες
Παροχές συνδρομής
  • Πρόσβαση στο dashboard
  • Απεριόριστες αλλαγές
  • Απεριόριστα μαθήματα
  • Δωρεάν πιστοποίηση πτυχίου
  • Δωρεάν βελτιστοποίηση προφίλ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ