Ιδιαίτερα Μαθήματα Οικονομικών των Μεταφορών - Πανεπιστημιακά

1 καθηγητής

Ιδιαίτερα Οικονομικών των Μεταφορών για φοιτητές

. Βρείτε τον ιδανικό καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Οικονομικών των Μεταφορών . Δείτε το αναλυτικό βιογραφικό του (ηλικία, επίπεδο σπουδών, διδακτική & επαγγελματική εμπειρία), τις διδακτικές του μεθόδους, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, τη διαθεσιμότητά του, τις περιοχές που εξυπηρετεί ή εάν κάνει μάθημα online, τα δίδακτρα και τις προσφορές του. Έπειτα μπορείτε να του στείλετε μήνυμα, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα φίλτρα καθώς θα εξοικονομήσετε χρόνο και θα μπορέσετε να επιλέξετε ευκολότερα τον κατάλληλο δάσκαλο για εσάς.

Μαθήματα Οικονομικών των Μεταφορών για φοιτητές

Μαθήματα Οικονομικών των Μεταφορών ανά περιοχή από έμπειρους καθηγητές σε προσιτές τιμές με μία απλή αναζήτηση. Επιλέξτε το φίλτρο μάθημα στο χώρο του μαθητή ή στο χώρο του δασκάλου, πληκτρολογήστε περιοχή και βρείτε τον ιδανικό καθηγητή.

Μαθήματα Οικονομικών των Μεταφορών για φοιτητές Online

Μαθήματα Οικονομικών των Μεταφορών εξ αποστάσεως από έμπειρους καθηγητές σε προσιτές τιμές με μία απλή αναζήτηση. Επιλέξτε το φίλτρο μάθημα online και βρείτε τον ιδανικό καθηγητή.

Φίλτρα 0

Περιοχή

1 καθηγητής
Ταξινόμηση:
Μπουρντούλη Μαρία 27 ετών
Οικονομικές Επιστήμες Πτυχίο - Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Μικροοικονομία Ιστορία Οικονομικών Θεωριών Οικονομικά των Μεταφορών
περισσότερα
  • Τιμή
    15 / ώρα
  • Online
    13 / ώρα
Προβολή