Ιδιαίτερα Μαθήματα Εισαγωγής στην Επικοινωνία - Πανεπιστημιακά

1 καθηγητής

Ιδιαίτερα Εισαγωγής στην Επικοινωνία για φοιτητές

. Βρείτε τον ιδανικό καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Εισαγωγής στην Επικοινωνία. Δείτε το αναλυτικό βιογραφικό του (ηλικία, επίπεδο σπουδών, διδακτική & επαγγελματική εμπειρία), τις διδακτικές του μεθόδους, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, τη διαθεσιμότητά του, τις περιοχές που εξυπηρετεί ή εάν κάνει μάθημα online, τα δίδακτρα και τις προσφορές του. Έπειτα μπορείτε να του στείλετε μήνυμα, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα φίλτρα καθώς θα εξοικονομήσετε χρόνο και θα μπορέσετε να επιλέξετε ευκολότερα τον κατάλληλο δάσκαλο για εσάς.

Μαθήματα Εισαγωγής στην Επικοινωνία για φοιτητές

Μαθήματα Εισαγωγής στην Επικοινωνία ανά περιοχή από έμπειρους καθηγητές σε προσιτές τιμές με μία απλή αναζήτηση. Επιλέξτε το φίλτρο μάθημα στο χώρο του μαθητή ή στο χώρο του δασκάλου, πληκτρολογήστε περιοχή και βρείτε τον ιδανικό καθηγητή.

Μαθήματα Εισαγωγής στην Επικοινωνία για φοιτητές Online

Μαθήματα Εισαγωγής στην Επικοινωνία εξ αποστάσεως από έμπειρους καθηγητές σε προσιτές τιμές με μία απλή αναζήτηση. Επιλέξτε το φίλτρο μάθημα online και βρείτε τον ιδανικό καθηγητή.

Φίλτρα 0

Περιοχή

1 καθηγητής
Ταξινόμηση: sort
Αντωνόπουλος Λεωνίδας 61 ετών
Καθηγητής Αγγλικών Δίπλωμα - Deree College
Communication Master - University of Indianapolis
English and American Literature Master - Newcastle upon Tyne, UK
Εισαγωγή στην Επικοινωνία
περισσότερα
  • Τιμή
    17 / ώρα
  • Online
    17 / ώρα
Προβολή