Ιδιαίτερα Μαθήματα Τηλεπισκόπησης - Πανεπιστημιακά

1 καθηγητής

Ιδιαίτερα Τηλεπισκόπησης για φοιτητές

. Βρείτε τον ιδανικό καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Τηλεπισκόπησης. Δείτε το αναλυτικό βιογραφικό του (ηλικία, επίπεδο σπουδών, διδακτική & επαγγελματική εμπειρία), τις διδακτικές του μεθόδους, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, τη διαθεσιμότητά του, τις περιοχές που εξυπηρετεί ή εάν κάνει μάθημα online, τα δίδακτρα και τις προσφορές του. Έπειτα μπορείτε να του στείλετε μήνυμα, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα φίλτρα καθώς θα εξοικονομήσετε χρόνο και θα μπορέσετε να επιλέξετε ευκολότερα τον κατάλληλο δάσκαλο για εσάς.

Μαθήματα Τηλεπισκόπησης για φοιτητές

Μαθήματα Τηλεπισκόπησης ανά περιοχή από έμπειρους καθηγητές σε προσιτές τιμές με μία απλή αναζήτηση. Επιλέξτε το φίλτρο μάθημα στο χώρο του μαθητή ή στο χώρο του δασκάλου, πληκτρολογήστε περιοχή και βρείτε τον ιδανικό καθηγητή.

Μαθήματα Τηλεπισκόπησης για φοιτητές Online

Μαθήματα Τηλεπισκόπησης εξ αποστάσεως από έμπειρους καθηγητές σε προσιτές τιμές με μία απλή αναζήτηση. Επιλέξτε το φίλτρο μάθημα online και βρείτε τον ιδανικό καθηγητή.

Φίλτρα 0

Περιοχή

1 καθηγητής
Ταξινόμηση: sort
Περάκης Κωνσταντίνος 69 ετών
Mathematiques Appliquees PhD - Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales (EHESS)
Μαθηματικός Πτυχίο - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Μαθηματικά Στατιστική Τηλεπισκόπηση
περισσότερα
  • Τιμή
    30 / ώρα
  • Online
    25 / ώρα
Προβολή