Ιδιαίτερα Μαθήματα Φυσικοθεραπείας

1 καθηγητής

Ιδιαίτερα Φυσικοθεραπείας

. Βρείτε τον ιδανικό καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικοθεραπείας. Δείτε το αναλυτικό βιογραφικό του (ηλικία, επίπεδο σπουδών, διδακτική & επαγγελματική εμπειρία), τις διδακτικές του μεθόδους, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, τη διαθεσιμότητά του, τις περιοχές που εξυπηρετεί ή εάν κάνει μάθημα online, τα δίδακτρα και τις προσφορές του. Έπειτα μπορείτε να του στείλετε μήνυμα, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα φίλτρα καθώς θα εξοικονομήσετε χρόνο και θα μπορέσετε να επιλέξετε ευκολότερα τον κατάλληλο δάσκαλο για εσάς.

Μαθήματα Φυσικοθεραπείας

Μαθήματα Φυσικοθεραπείας ανά περιοχή από έμπειρους καθηγητές σε προσιτές τιμές με μία απλή αναζήτηση. Επιλέξτε το φίλτρο μάθημα στο χώρο του μαθητή ή στο χώρο του δασκάλου, πληκτρολογήστε περιοχή και βρείτε τον ιδανικό καθηγητή.

Μαθήματα Φυσικοθεραπείας Online

Μαθήματα Φυσικοθεραπείας εξ αποστάσεως από έμπειρους καθηγητές σε προσιτές τιμές με μία απλή αναζήτηση. Επιλέξτε το φίλτρο μάθημα online και βρείτε τον ιδανικό καθηγητή.

Φίλτρα 0

Περιοχή

1 καθηγητής
Ταξινόμηση: sort
Ρουμπής Κωνσταντίνος 42 ετών
Φυσική Αγωγή Πτυχίο - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Φυσικοθεραπευτής Πτυχίο - Queen Margaret University, Edinburgh
Personal Training Διαλειμματική Προπόνηση Υψηλής Έντασης (HIIT) Φυσικοθεραπεία
  • Τιμή
    35 / ώρα
Προβολή