Ιδιαίτερα Μαθήματα Μουσειολογίας - Πανεπιστημιακά

2 καθηγητές

Ιδιαίτερα Μουσειολογίας για φοιτητές

. Βρείτε τον ιδανικό καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Μουσειολογίας. Δείτε το αναλυτικό βιογραφικό του (ηλικία, επίπεδο σπουδών, διδακτική & επαγγελματική εμπειρία), τις διδακτικές του μεθόδους, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, τη διαθεσιμότητά του, τις περιοχές που εξυπηρετεί ή εάν κάνει μάθημα online, τα δίδακτρα και τις προσφορές του. Έπειτα μπορείτε να του στείλετε μήνυμα, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα φίλτρα καθώς θα εξοικονομήσετε χρόνο και θα μπορέσετε να επιλέξετε ευκολότερα τον κατάλληλο δάσκαλο για εσάς.

Μαθήματα Μουσειολογίας για φοιτητές

Μαθήματα Μουσειολογίας ανά περιοχή από έμπειρους καθηγητές σε προσιτές τιμές με μία απλή αναζήτηση. Επιλέξτε το φίλτρο μάθημα στο χώρο του μαθητή ή στο χώρο του δασκάλου, πληκτρολογήστε περιοχή και βρείτε τον ιδανικό καθηγητή.

Μαθήματα Μουσειολογίας για φοιτητές Online

Μαθήματα Μουσειολογίας εξ αποστάσεως από έμπειρους καθηγητές σε προσιτές τιμές με μία απλή αναζήτηση. Επιλέξτε το φίλτρο μάθημα online και βρείτε τον ιδανικό καθηγητή.

Φίλτρα 0

Περιοχή

2 καθηγητές
Ταξινόμηση: sort
Καρούνη Σοφία 35 ετών
Αρχαιολογία - Μουσειολογία PhD - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Μουσειολογία Master - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Αρχαιολόγος Πτυχίο - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Αρχαιολογία Ιστορία της Τέχνης Η Ιστορία των Τεχνών στην Ευρώπη Μουσειολογία Λαογραφία Ιστορική Συγκρότηση του Σύγχρονου Ελληνικού Κράτους
περισσότερα
 • Τιμή
  15 / ώρα
 • Online
  15 / ώρα
Προβολή
Μικάβα Μαίρη 25 ετών
Μουσειολογία Δίπλωμα - Πανεπιστήμιο Πατρών
Αρχαιολογία Μουσειολογία
περισσότερα
 • Τιμή
  20 / ώρα
 • Online
  20 / ώρα
Προβολή