Ιδιαίτερα Μαθήματα Πρακτικής εφαρμογής Ναυτιλιακών - Πανεπιστημιακά

1 καθηγητής

Ιδιαίτερα Πρακτικής εφαρμογής Ναυτιλιακών για φοιτητές

. Βρείτε τον ιδανικό καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Πρακτικής εφαρμογής Ναυτιλιακών. Δείτε το αναλυτικό βιογραφικό του (ηλικία, επίπεδο σπουδών, διδακτική & επαγγελματική εμπειρία), τις διδακτικές του μεθόδους, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, τη διαθεσιμότητά του, τις περιοχές που εξυπηρετεί ή εάν κάνει μάθημα online, τα δίδακτρα και τις προσφορές του. Έπειτα μπορείτε να του στείλετε μήνυμα, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα φίλτρα καθώς θα εξοικονομήσετε χρόνο και θα μπορέσετε να επιλέξετε ευκολότερα τον κατάλληλο δάσκαλο για εσάς.

Μαθήματα Πρακτικής εφαρμογής Ναυτιλιακών για φοιτητές

Μαθήματα Πρακτικής εφαρμογής Ναυτιλιακών ανά περιοχή από έμπειρους καθηγητές σε προσιτές τιμές με μία απλή αναζήτηση. Επιλέξτε το φίλτρο μάθημα στο χώρο του μαθητή ή στο χώρο του δασκάλου, πληκτρολογήστε περιοχή και βρείτε τον ιδανικό καθηγητή.

Μαθήματα Πρακτικής εφαρμογής Ναυτιλιακών για φοιτητές Online

Μαθήματα Πρακτικής εφαρμογής Ναυτιλιακών εξ αποστάσεως από έμπειρους καθηγητές σε προσιτές τιμές με μία απλή αναζήτηση. Επιλέξτε το φίλτρο μάθημα online και βρείτε τον ιδανικό καθηγητή.

Φίλτρα 0

Περιοχή

1 καθηγητής
Ταξινόμηση:
Χατζημιχαήλ Δημήτρης 43 ετών
Πλοίαρχος Γ' Τάξης Πτυχίο - Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού
Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Πιστοποίηση - Learning Resource Network
Maritime Management SAMK Master - SAMK University of Applied Sciences
Ναυτιλία Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού Πρακτική εφαρμογή Ναυτιλιακών
περισσότερα
  • Τιμή
    20 / ώρα
  • Online
    20 / ώρα
Προβολή