Κοζάρης Νίκος  57 ετών

 • Αρμονία
 • Πιστοποιημένος
Αρμονία
Μήνυμα στον καθηγητή
3μαθήματα
25έτη εμπειρίας
2πτυχία

Ιδιαίτερα Μπουζουκιού - Κιθάρας

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Μπουζουκιού και ρυθμικής ( συνοδευτικής ) κιθάρας και μέσω SKYPE , {ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ διστακτικοί με τους υπολογιστές , διδάσκω πολλά χρόνια και έχει το ίδιο αποτέλεσμα σαν να είμαστε κοντά , λόγω του δικού μου συστήματος διδασκαλίας , ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΕ και θα δείτε } όλα με πλήρη εκμάθηση δρόμων , θέσεων , χειρισμών και δακτυλοθεσίας , εκμάθηση θεωρίας μουσικής ( διάβασμα παρτιτούρας ) έχοντας πολύ οργανωμένη ύλη γύρω από το μπουζούκι και την ρυθμική κιθάρα, με παροχή παρτιτούρας από μένα ( όποιο επιθυμεί ο μαθητής ) . Ένα μάθημα την εβδομάδα αρκεί.
Είμαι πτυχιούχος Ωδείου, που μου δίνει την δυνατότητα διδασκαλίας και εκμάθηση της θεωρίας της μουσικής, ώστε ο μαθητής να την μάθει σωστά και να μαθαίνει τραγούδια με άνεση.

Είμαι επαγγελματίας μουσικός 36 χρόνια, έχοντας λάβει μέρος σε πολλά σχήματα, συναυλίες κτλ., διδάσκω σε όλες τις ηλικίες ( εκτός της προσχολικής ), παραδίδω μαθήματα μέσω SKYPE πολλά χρόνια με επιτυχία και κατανοητό τρόπο που αποδίδει σαν να είμαστε κοντά, γλιτώνοντας χρόνο από μετακινήσεις , αλλά και εξυπηρετώντας μαθητές που είναι μακριά.

περισσότερα

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει;

Για την 25χρονη εμπειρία μου που μου δίνει την δυνατότητα να μεταφέρω γνώσεις δρόμων, θέσεων, δακτυλοθεσίας, εκμάθηση του οργάνου έτσι ώστε ο μαθητής να είναι πλήρως καταρτισμένος κάνοντάς τον να έχει την δυνατότητα να εξελιχτεί και σε επαγγελματικό επίπεδο, πόσο μάλλον σε ερασιτεχνικό.

περισσότερα

Μαθήματα

Μουσική

Κιθάρα

Εξυπηρετεί και
Κλασική Ακουστική

Διαθεσιμότητα

ΔευΔευ ΤριΤρι ΤετΤετ ΠεμΠεμ ΠαρΠαρ ΣαβΣαβ ΚυρΚυρ
Πρωί
Μεσημέρι
Απόγευμα

Videos

Πτυχία

 • Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης  (Μουσική σχολή - Ωδείο)

  Πτυχίο - Αρμονία 1992
 • Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης  (Μουσική σχολή - Ωδείο)

  Πτυχίο - Αρμονία 1992

Προσφορές

 • Δωρεάν το πρώτο μάθημα
 • Δωρεάν το πρώτο online μάθημα
 • Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Υπηρεσίες

 • Προσωπικές σημειώσεις

Αξιολογήσεις