Σχολικά Πώς τα ιδιαίτερα μαθήματα Ανάπτυξης Εφαρμογών (ΑΕΠΠ) κάνουν το μάθημα πιο διασκεδαστικό

Πώς τα ιδιαίτερα μαθήματα Ανάπτυξης Εφαρμογών (ΑΕΠΠ) κάνουν το μάθημα πιο διασκεδαστικό

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς φτιάχνονται όλες αυτές οι φανταστικές εφαρμογές που κατεβάζετε και χρησιμοποιείτε καθημερινά; Αν η ιδέα του να φτιάξετε μια εφαρμογή σας ακούγεται συναρπαστική τότε τα ιδιαίτερα μαθήματα ΑΕΠΠ θα σας ανταμείψουν! Σε αυτό το διαδραστικό ταξίδι μάθησης θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να φτιάξετε τις δικές σας εφαρμογές για κινητά και θα κατανοήσετε τις βασικές λειτουργίες που σχετίζονται με τον προγραμματισμό μιας εφαρμογής προχωρώντας, αν το επιθυμείτε, πέρα από τα όρια της ύλης του σχολικού μαθήματος.

Το μάθημα του ΑΕΠΠ (Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον) αποτελεί μία εισαγωγή στις θεμελιώδεις έννοιες και μοντέλα ανάπτυξης εφαρμογών, ώστε να κατανοήσετε τις βασικές διαδικασίες που σχετίζονται με τη δημιουργία εφαρμογών και να εκτιμήσετε την πολυπλοκότητα της ανάπτυξης τους. Από τη συλλογή των δεδομένων έως το σχεδιασμό μιας λύσης και την εφαρμογή και δοκιμή της, θα μάθετε για τον κύκλο ζωής ανάπτυξης λογισμικού κατανοώντας τη λογική του προγραμματισμού με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων αλγοριθμικής προσέγγισης των προβλημάτων.

Με τα ιδιαίτερα μαθήματα θα έχετε το χρόνο και τη δυνατότητα να εφαρμόσετε στην πράξη τη θεωρία ενώ ο καθηγητής σας θα σας προτείνει βίντεο για να σας καθοδηγήσουν. Αυτή η πρακτική προσέγγιση στον προγραμματισμό υπολογιστών θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ανεκτίμητες δεξιότητες που θα σας διασφαλίσουν ότι είστε έτοιμοι όχι μόνο για πιο προηγμένο προγραμματισμό, αλλά και για την εκμάθηση εξαιρετικών στρατηγικών για την επίλυση προβλημάτων και την κοινή χρήση ορισμένων λύσεων πραγματικού κόσμου με άλλους. Διδάσκοντάς σας πώς να δημιουργήσετε τη δική σας εφαρμογή, τα ιδιαίτερα μαθήματα θα έχουν θετικό αντίκτυπο εκτός από τη βελτίωση του βαθμού σας στο μάθημα, στα κίνητρα σας για μάθηση τονώνοντας τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματικότητά σας.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον καθηγητή σας να φτιάξετε video games! Υπάρχουν δωρεάν εργαλεία δημιουργίας παιχνιδιών που έχουν σχεδιαστεί για να είναι προσιτά σε αρχάριους με ελάχιστη εμπειρία κωδικοποίησης, καθώς και σε μαθητές που γνωρίζουν ήδη περισσότερα από τα βασικά.