Ξένες γλώσσες 4 συμβουλές για να μάθετε ισπανικά ταχύτερα

4 συμβουλές για να μάθετε ισπανικά ταχύτερα

Ανεξάρτητα από το επίπεδό σας στα ισπανικά, αυτές οι τέσσερις συμβουλές θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε σημαντικά τη διαδικασία εκμάθησης.

Επενδύστε χρόνο και χρήμα σε ιδιαίτερα μαθήματα ισπανικών

Κλασική συμβουλή που ήδη γνωρίζετε όμως εξακολουθεί να είναι και η βασικότερη για όσους θέλουν να μάθουν ισπανικά πιο γρήγορα. Τα ιδιαίτερα μαθήματα ισπανικών θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά και στις περισσότερες περιπτώσεις αποτελούν την πιο ωφέλιμη επένδυση. Υπάρχουν δεκάδες φροντιστήρια ισπανικών αλλά καμία τάξη όσο ολιγάριθμη και αν είναι, δεν μπορεί να συγκριθεί με την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα των ιδιαίτερων μαθημάτων, είτε πραγματοποιούνται στο χώρο σας είτε online. Βρείτε στο instateacher τον καθηγητή ισπανικών που σας ταιριάζει περισσότερο και επικοινωνήστε μαζί του άμεσα και εντελώς δωρεάν.

Λήψη audio στα Ισπανικά για να ακούτε εν κινήσει

Η λήψη μιας εφαρμογής ή podcast στη συσκευή σας είναι ένας έξυπνος τρόπος  για να μαθαίνετε ισπανικά ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Είτε είστε έξω για τρέξιμο, είτε ταξιδεύετε, είτε οδηγείτε, υπάρχουν πολλές αξιόλογες επιλογές για να διαλέξετε μέσω του iTunes και του Google Play (λάβετε υπόψη εκείνες με υψηλή βαθμολογία ή καλές κριτικές χρηστών). 

Παρακολουθήστε ταινίες με ισπανικούς υπότιτλους

Πώς σας φαίνεται η ιδέα να βελτιώνεστε στα ισπανικά χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε από τον καναπέ σας; Ενεργοποιώντας ισπανικούς υπότιτλους ενώ παρακολουθείτε μία ταινία ή σειρά θα ενισχύσει το λεξιλόγιο και τις γνώσεις σας χωρίς να καταβάλλετε κάποια προσπάθεια! Εάν είστε ήδη σε προχωρημένο επίπεδο μπορείτε να μεταβείτε στη μεταγλωττισμένη έκδοση ή ακόμα και να παρακολουθήσετε μια πρωτότυπη ισπανική ταινία ή σειρά.

Ακούστε Ισπανική Μουσική

Το να ακούτε λατινική μουσική ενώ μαγειρεύετε, καθαρίζετε ή γυμνάζεστε είναι ένας επίσης έξυπνος τρόπος για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην ακρόαση ισπανικών. Θα μπορούσατε ακόμη να το πάτε ένα βήμα παραπέρα και να κατεβάσετε τους στίχους, προσπαθώντας να τραγουδήσετε ό, τι ακούτε. Με τόσα ισπανικά hits πολλοί το κάνετε ήδη χωρίς να γνωρίζετε καθόλου ισπανικά!