Ξένες γλώσσες Γιατί να επιλέξετε τις εξετάσεις αγγλικών MSU

Γιατί να επιλέξετε τις εξετάσεις αγγλικών MSU

Οι εξετάσεις Αγγλικών, MSU CELC και MSU CELP, που αναπτύχθηκαν από το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, είναι ένα τεστ τεσσάρων ενοτήτων -writing, listening, reading, speaking- που έχει δημιουργηθεί για την αξιολόγηση της ευχέρειας στην αγγλική γλώσσα στα επίπεδα Β2 και C2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς (CEFR), αντίστοιχα. Eπαγγελματίες προγραμματιστές δημιουργούν νέες εξετάσεις για κάθε εξεταστική περίοδο ώστε να διασφαλίζεται η αξιοπιστία και το κύρος των πιστοποιητικών που θα λάβουν οι επιτυχόντες.

Το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας (ELC) στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν μετράει περισσότερα από 50 χρόνια (από το 1961) και είναι πλήρως διαπιστευμένο από την Επιτροπή Διαπίστευσης Προγραμμάτων Αγγλικής Γλώσσας (CEA). Εκτός από τα εξαιρετικά προγράμματα διδασκαλίας, το ELC έχει αναπτύξει ένα ισχυρό πρόγραμμα εξετάσεων αγγλικών με διεθνή εμβέλεια. Με τα χρόνια, τα τεστ αγγλικής γλώσσας MSU έχουν διεξαχθεί σε χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως η Ελλάδα, η Κίνα, η Νότια Κορέα, το Βιετνάμ, το Μάλι, το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές, η Χιλή, η Δομινικανή Δημοκρατία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι εξετάσεις MSU διεξάγονται στην Ελλάδα από το 2009. Υπάρχουν δύο επίπεδα εξετάσεων: Το MSU-CELC στο επίπεδο B2 και το MSU-CELP στο επίπεδο C2 (κλίμακα CEFR). Οι εξετάσεις είναι αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ και υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Fulbright από το 2010.

Γιατί να επιλέξετε τις εξετάσεις MSU

  • Η μορφή των εξετάσεων είναι κυρίως πολλαπλής επιλογής
  • Εξετάζουν τα καθημερινά αγγλικά
  • Το Speaking Test είναι σύντομο και απλό
  • Η ενότητα Listening έχει μόνο 3 επιλογές απαντήσεων (a,b,c)
  • Δεν υπάρχει ξεχωριστή ενότητα λεξιλογίου
  • Υπάρχει αρκετός χρόνος για όλες τις ενότητες του τεστ
  • Η επιτυχία καθορίζεται από τη συνολική βαθμολογία
  • Είναι σχεδιασμένες από το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας (ELC) του Michigan State University και διεξάγονται από τα πιο καταξιωμένα αμερικανικά ιδρύματα ανώτερης εκπαίδευσης, το Anatolia College και το DEREE-The American College of Greece

Τα πιστοποιητικά MSU προσθέτουν αξία στο βιογραφικό σας. Οι κάτοχοι πιστοποιητικού πληρούν την επάρκεια της Αγγλικής γλώσσας για συμμετοχή στους διαγωνισμούς Δημόσιας Διοίκησης και εισαγωγή σε προγράμματα στα Δημόσια Πανεπιστήμια και Ινστιτούτα Ανώτατης Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα.

Εξασφαλίστε την επιτυχία σας στις εξετάσεις MSU κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών με έναν έμπειρο στην προετοιμασία για MSU καθηγητή αγγλικών του instateacher.gr