Ξένες γλώσσες Ιδιαίτερα μαθήματα Ρωσικών: Αξίζει να μάθετε τη γλώσσα;

Ιδιαίτερα μαθήματα Ρωσικών: Αξίζει να μάθετε τη γλώσσα;

Τα τρέχοντα γεγονότα έχουν φέρει τη Ρωσία στο προσκήνιο αλλά τι αντίκτυπο έχουν στο μέλλον της γλώσσας; Αξίζει ακόμα να μάθετε ρωσικά; Πριν αρχίσετε να ψάχνετε για ιδιαίτερα μαθήματα ρωσικών, δείτε παρακάτω ποια οφέλη θα σας προσφέρει η εκμάθηση της γλώσσας.

Περισσότεροι από 260 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μιλούν ρωσικά. Μαθαίνοντας ρωσικά, θα ανοίξει ένας εντελώς νέος κόσμος δυνατοτήτων που εκτείνεται πέρα από τα σύνορα της Ρωσίας.

Πώς η γνώση της ρωσικής γλώσσας θα βελτιώσει τις ευκαιρίες καριέρας σας

Τα ρωσικά αποτελούν πλεονέκτημα στον χώρο του Διεθνούς Εμπορίου και των Επιχειρήσεων, καθώς η Ρωσία έχει την 5η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο και είναι η 6η όσον αφορά το κατά κεφαλήν ΑΕΠ μιας χώρας. Αυτό σημαίνει ότι οι Ρώσοι γίνονται πλουσιότεροι και ως αποτέλεσμα έχουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν. Το να μπορείς να μιλάς ρωσικά αν ασχολείσαι με την τουριστική βιομηχανία είναι ανεκτίμητο προσόν.

Ως αρκετά απαιτητική γλώσσα για εκμάθηση, οι εργοδότες θα εντυπωσιαστούν με την αφοσίωσή σας και την επιμονή σας να μάθετε τη γλώσσα ξεχωρίζοντάς σας από άλλους υποψηφίους για την ίδια θέση εργασίας.

Τα Ρωσικά ανοίγουν τις "πόρτες" πολλών χωρών

Τα Ρωσικά αποτελούν μέλος της οικογένειας των Σλαβικών γλωσσών, επομένως η εκμάθησή τους θα σας ανοίξει τις πόρτες σε γλώσσες όπως τα ουκρανικά, τα λευκορωσικά, τα βουλγαρικά, τα κροατικά, τα πολωνικά και τα σλοβενικά. Επομένως όταν μαθαίνετε Ρωσικά, ουσιαστικά μαθαίνετε μια γλώσσα που σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε και άλλες γλώσσες, πολιτισμούς και ανθρώπους.

Επίσης, οι περισσότεροι Ρώσοι δεν μιλούν αγγλικά. Παρά το γεγονός ότι η οικονομία τους είναι ισχυρή, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός Ρώσων που μιλούν αγγλικά στη Ρωσία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις παλαιότερες γενιές. Πρόσφατα στατιστικά δείχνουν ότι μόνο το 5% των Ρώσων μιλάει αγγλικά και η επάρκεια αγγλικών στη χώρα κατηγοριοποιείται ως χαμηλή. Μιλώντας τη γλώσσα τους θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία ανακαλύπτοντας τον πλούτο της Ρωσικής κουλτούρας.