Πληροφορική Ιδιαίτερα μαθήματα προγραμματισμού και ευκαιρίες καριέρας

Ιδιαίτερα μαθήματα προγραμματισμού και ευκαιρίες καριέρας

Σας ενδιαφέρει μια καριέρα στον προγραμματισμό ή να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες; Εκπληκτικές ευκαιρίες εργασίας είναι διαθέσιμες στον τομέα της τεχνολογίας και αν θέλετε να χτίσετε τη νέα σας καριέρα ή να ξεκινήσετε μία άλλη, ήρθε η ώρα να μάθετε τι μπορούν να σας προσφέρουν τα ιδιαίτερα μαθήματα προγραμματισμού. Οι δεξιότητες προγραμματισμού είναι ένα skill με διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση και πάντα θα υπάρχουν καλά αμειβόμενες θέσεις και projects για ικανούς προγραμματιστές. Εάν αναρωτιέστε μέχρι ποια ηλικία είναι εφικτή η εκμάθηση προγραμματισμού, η απάντηση θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Είτε ξεκινάτε να μαθαίνετε κώδικα στα 20, είτε στα 40, είτε αναζητάτε τις καλύτερες θέσεις εργασίας για επανεκπαίδευση στα 50, είναι απόλυτα εφικτό!

Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας προγραμματισμού θα δημιουργηθούν τα επόμενα χρόνια, αλλά τα πανεπιστήμια με πτυχία Πληροφορικής θα καλύψουν μόνο ένα ποσοστό από αυτές τις θέσεις. Παρόλο που διεθνώς, η ζήτηση αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ, η προσφορά τείνει να μειώνεται. Αυτό το ζήτημα δεν περιορίζεται στις εταιρείες τεχνολογίας. Στην πραγματικότητα, το χάσμα στις τεχνολογικές δεξιότητες εξαπλώνεται σε κάθε κλάδο.

Καθώς η λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων γίνεται ολοένα και πιο κοινή σε όλους τους τομείς, οι τεχνολογικές δεξιότητες γίνονται βασικά εργαλεία για πολλές θέσεις εργασίας. Εάν μάθετε να κωδικοποιείτε, είναι βέβαιο ότι θα δώσετε σημαντική ώθηση στην καριέρα σας όποιος και αν είναι ο τομέας σας. Οι τεχνολογικές σας γνώσεις θα σας βοηθήσουν προσαρμοστείτε άμεσα στις νέες τεχνολογίες και η ικανότητα να αναλαμβάνετε πιο προηγμένες τεχνολογικές εργασίες θα σας δώσει σημαντικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. 

Με τα ιδιαίτερα μαθήματα προγραμματισμού θα μάθετε να κωδικοποιείτε και θα βρείτε δουλειά χωρίς να χρειαστεί να σταματήσετε την τρέχουσα εργασία σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη γλώσσα προγραμματισμού που επιθυμείτε να μάθετε και να επιλέξτε έναν καθηγητή που να ταιριάζει στο πρόγραμμα και το μαθησιακό σας στιλ. Αν ενδιαφέρεστε για ένα σύνολο δεξιοτήτων με τις περισσότερες προοπτικές εργασίας, προτιμήστε τις Python, Android και HTML5, που έχουν μεγάλη ζήτηση.