Ιδιαίτερα μαθήματα Πού να βάλω αγγελία για ιδιαίτερα;

Πού να βάλω αγγελία για ιδιαίτερα;

Εάν είστε εκπαιδευτικός και αναρωτιέστε "πού να βάλω αγγελία για ιδιαίτερα" τότε βρίσκεστε στη σωστή σελίδα! Οι εξελίξεις στην ψηφιακή εποχή που πλέον διανύουμε και οι νέες συνθήκες εκμάθησης που επέβαλε η πανδημία Covid-19 έχουν αλλάξει τον τρόπο που λειτουργούσαν τα ιδιαίτερα μαθήματα. Από τις αγγελίες σε διάφορα μέσα (έντυπα και μη) και τη διάδοση "στόμα με στόμα" οι εκπαιδευτικοί κάθε κλάδου και ειδικότητας (σχολικά μαθήματα, πανεπιστημιακά, ξένες γλώσσες, μουσική, πληροφορική κ.α.) έχουν τώρα ένα σύγχρονο, άμεσο και πιο αποτελεσματικό τρόπο για την εύρεση μαθητών.

Πού να βάλω αγγελία για ιδιαίτερα; Απλά δημιουργήστε το προφίλ σας στο instateacher!

Το instateacher.gr είναι ένα site αποκλειστικά φτιαγμένο για να συνδέει μαθητές και καθηγητές που ενδιαφέρονται για ιδιαίτερα μαθήματα είτε στο σπίτι είτε online. H εύκολη, φιλική πλατφόρμα του διευκολύνει όσους αναζητούν δασκάλους για ιδιαίτερα μαθήματα, αλλά και τους επαγγελματίες εκπαιδευτικούς που αναζητούν εργασία. 

Με εύκολα βήματα δημιουργείτε το προφίλ σας σε λίγα μόνο λεπτά! Παρουσιάστε τα πτυχία σας, την ειδίκευσή σας, την προϋπηρεσία σας, τα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα και δώστε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα που διδάσκετε και τις μεθόδους σας. Στο προφίλ σας συμπεριλαμβάνονται επίσης τα δίδακτρα, οι περιοχές που εξυπηρετείτε και οι ώρες που είστε διαθέσιμος.

Αντίστοιχα οι μαθητές μικροί και μεγάλοι μπορούν να αναζητήσουν εύκολα και γρήγορα τον κατάλληλο δάσκαλο, για περισσότερα από 400 μαθήματα, θέτοντας όλα τα κριτήρια που επιθυμούν. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μαθητής μπορεί να έρθει άμεσα και δωρεάν σε επαφή με τον δάσκαλο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προτιμήσεις του, για να ξεκινήσουν μαθήματα κατ΄ οίκον ή online. Επιπλέον για τα online μαθήματα ούτε εσείς αλλά ούτε και οι μαθητές σας χρειάζεται να έχετε εγκαταστήσει κάποια πλατφόρμα, το instateacher σας παρέχει δωρεάν τη δική του  πλατφόρμα για online μαθήματα!