Ξένες γλώσσες Πώς να αναζητήσετε καθηγητές για online μαθήματα Γερμανικών

Πώς να αναζητήσετε καθηγητές για online μαθήματα Γερμανικών

Ψάχνετε καθηγητές για online μαθήματα Γερμανικών; Θέλετε να μιλάτε καλά Γερμανικά; Να γράφετε καλά στα Γερμανικά; Σκέφτεστε να ξεκινήσετε Γερμανικά;

Το να μιλάτε και να γράφετε γερμανικά, αν και πρόκειται για την ίδια γλώσσα, απαιτεί διαφορετικές δεξιότητες. Η ομιλία μιας γλώσσας απαιτεί να αποκτήσετε τη σωστή προφορά και κυματισμό φωνής. Πρέπει επίσης να εξοικειωθείτε με την άνοδο και την πτώση του τονισμού καθώς μιλάτε. Το γράψιμο, από την άλλη πλευρά, έχει να κάνει με την ορθογραφία και τη γραμματική. Πρέπει να τελειοποιήσετε τους διαφορετικούς κανόνες στην δημιουργία φράσεων, προτάσεων και παραγράφων και να μάθετε ποιοι κανόνες διέπουν τα διάφορα μέρη του λόγου.

Υπάρχουν καθηγητές που εστιάζουν ή είναι πιο μεταδοτικοί στην ομιλία και άλλοι στην ορθογραφία/γραμματική. Δείτε πώς θα βρείτε το δάσκαλο που μπορεί να προσφέρει τη γλωσσική ικανότητα και το επίπεδο εκμάθησης που χρειάζεστε στα Γερμανικά.

1. Αναζητήστε καθηγητές για online μαθήματα Γερμανικών στο instateacher.gr και στείλτε μήνυμα στο δάσκαλο που θεωρείτε ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Όταν επικοινωνήσει μαζί σας μη διστάσετε να κάνετε πολλές ερωτήσεις. Ρωτήστε πώς διεξάγει τα μαθήματα και εάν υπάρχει η δυνατότητα για μία συνομιλία μέσω Skype. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να αντιληφθείτε καλύτερα την προσωπικότητα του δασκάλου και να τσεκάρετε τη χημεία μεταξύ σας.

2. Βρείτε ένα δάσκαλο ή δασκάλα με ενέργεια και προσωπικότητα! Κάποιον που σας εμπνέει!

Διαφορετικά, τι μπορείτε να μάθετε από έναν δάσκαλο που είναι τόσο βαρετός που κρατιέστε για να μη σας πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια του μαθήματος; Η ενέργεια στη διδασκαλία είναι πολύ σημαντική. Δεν αφορά μόνο τη μεταφορά λεξιλογίου ή μεταφράσεων - ένας μαθητής μπορεί να αποκτήσει αυτές τις γνώσεις πλέον από πολλές πηγές. Η διδασκαλία δεν είναι απλώς μια μεταφορά γνώσης. Είναι μια μεταφορά πάθους και κουλτούρας της γλώσσας που διδάσκεται.

3. Μην απορρίπτετε τους δασκάλους που σκέφτονται "έξω από το κουτί".

Ακόμα και αν έχετε μία παγιωμένη αντίληψη για το πως πρέπει να διδάσκεται μια γλώσσα, μην αποφεύγετε τους δασκάλους που σκέφτονται δημιουργικά ή "έξω από το κουτί". Διευρύνετε τους ορίζοντές σας και αποκομίστε πολλά περισσότερα από ένα μάθημα Γερμανικών.