Ιδιαίτερα μαθήματα Πώς να βρω παιδιά για ιδιαίτερα μέσω του instateacher.gr;

Πώς να βρω παιδιά για ιδιαίτερα μέσω του instateacher.gr;

Πώς να βρω παιδιά για ιδιαίτερα μέσω του instateacher.gr; Εάν είστε δάσκαλος ή καθηγητής σε αναζήτηση εργασίας το instateacher.gr είναι ο πολύτιμος συνεργάτης που χρειάζεστε! Δημιουργήστε το προφίλ σας σήμερα κιόλας και βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα!

Δημιουργήστε το προφίλ σας

Δημιουργήστε το προφίλ σας σε απλά βήματα καταχωρώντας το βιογραφικό σας, τα πτυχία σας, τα μαθήματα που διδάσκετε, τη διαθεσιμότητά σας, τις περιοχές που εξυπηρετείτε, τα δίδακτρά σας ανά μάθημα και ότι άλλο επιθυμείτε να αναφέρετε. Για εσάς που παρέχετε μόνο online μαθήματα -ή και online-, οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα σας βρουν εύκολα μέσω του φίλτρου εύρεσης για online μαθήματα.

Επικοινωνήστε άμεσα με τους υποψήφιους μαθητές σας!

Μέσω του προσωπικού σας account στο instateacher, λαμβάνετε μηνύματα από υποψήφιους μαθητές ή τους γονείς τους και επικοινωνείτε άμεσα μαζί τους για να κανονίσετε τα ιδιαίτερα μαθήματα! Όλα αυτά έχοντας πάντα στη διάθεση σας την τεχνική υποστήριξη της ομάδας του instateacher.gr

Ιδιαίτερα μαθήματα στα μέτρα σας!

Το instateacher.gr σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το προφίλ σας με τα κριτήρια που επιθυμείτε! Σε απλά βήματα καταχωρείτε το βιογραφικό σας, τα πτυχία σας, τη φωτογραφία σας, τα μαθήματα που διδάσκετε, τη διδακτική σας εμπειρία, τη διαθεσιμότητά σας σε ημέρες και ώρες, τις περιοχές που εξυπηρετείτε, την τιμή ανά μάθημα και ότι άλλο θεωρείτε χρήσιμο να συμπεριλάβετε. Το instateacher δεν επηρεάζει τις τιμές των μαθημάτων.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας έχετε πρόσβαση στην εξατομικευμένη πλατφόρμα του instateacher, μέσω της οποίας θα λαμβάνετε μηνύματα από ενδιαφερόμενους μαθητές για να επικοινωνήσετε μαζί τους. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να επεξεργάζεστε όλα τα στοιχεία σας και να βλέπετε αναλυτικά στατιστικά δεδομένα και γραφήματα για τη δημοτικότητα του προφίλ σας, καθώς και τα μηνύματα από υποψήφιους μαθητές.