Ιδιαίτερα μαθήματα Πως να βρω ιδιαίτερα μαθήματα: Οδηγίες για καθηγητές

Πως να βρω ιδιαίτερα μαθήματα: Οδηγίες για καθηγητές

Αν αναρωτιέστε "πώς να βρω ιδιαίτερα μαθήματα" για μαθητές λυκείου ή φοιτητές και ενήλικες ή "πώς να βρω παιδιά για ιδιαίτερα" δημοτικού-γυμνασίου, ο παρακάτω οδηγός του instateacher για καθηγητές θα σας βοηθήσει να δείτε πως σε απλά βήματα μπορείτε να ξεκινήσετε ιδιαίτερα μαθήματα ή να τα αυξήσετε.

Πώς να ξεκινήσω ιδιαίτερα μαθήματα

Το instateacher.gr είναι ο νέος συνεργάτης κάθε δασκάλου ή καθηγητή που ψάχνει για ιδιαίτερα μαθήματα. Η εύχρηστη πλατφόρμα του σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το προφίλ σας εύκολα καταχωρώντας το βιογραφικό σας, τα πτυχία σας, τα μαθήματα που διδάσκετε, τη διαθεσιμότητά σας, τις περιοχές που εξυπηρετείτε, τα δίδακτρά σας ανά μάθημα και ότι άλλο επιθυμείτε να αναφέρετε. Για εσάς που παρέχετε μόνο online μαθήματα -ή και online-, οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα σας βρουν εύκολα αφού υπάρχει κατηγορία αναζήτησης αποκλειστικά για online μαθήματα.

Πώς να βρω ιδιαίτερα μαθήματα

Πώς να βρω περισσότερα ιδιαίτερα; Για να έχετε περισσότερη ζήτηση από υποψήφιους μαθητές αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για να εμπλουτίσετε το προφίλ σας με επαρκής πληροφορίες για εσάς, την εμπειρία σας, σε τι εξειδικεύεστε και τι είναι αυτό που ενδεχομένως σας διαφοροποιεί. Σας συμβουλεύουμε επίσης να ανεβάσετε μία φωτογραφία σας αφού τα στατιστικά μας έχουν δείξει ότι οι καθηγητές του instateacher που έχουν προσθέσει φωτογραφία τους είναι πιο δημοφιλής από εκείνους που δεν έχουν.

Πώς θα βρω ιδιαίτερα μαθήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να σας επιλέξουν οι γονείς των μαθητών αλλά και οι μεγαλύτεροι μαθητές, μπορείτε να κάνετε upload τα πτυχία σας για πιστοποίηση δωρεάν από το αρμόδιο τμήμα του instateacher. Στη συνέχεια το προφίλ σας θα αποκτήσει τη σήμανση "πιστοποιημένος καθηγητής/καθηγήτρια". Αυτό βοηθάει τους μαθητές να σας εμπιστευτούν περισσότερο και αυξάνει τα μηνύματα ενδιαφέροντος.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι:

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή, καθώς δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και δεν αξιοποιούνται για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους και φυσικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή, προσθήκη ή διαγραφή στο προφίλ σας ανά πάσα στιγμή μέσα από τον λογαριασμό σας στο instateacher.