Ιδιαίτερα μαθήματα Πώς να φτιάξω αγγελία για ιδιαίτερα; Συμβουλές για να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία

Πώς να φτιάξω αγγελία για ιδιαίτερα; Συμβουλές για να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία

Πώς να φτιάξω αγγελία για ιδιαίτερα; Η απάντηση είναι πιο απλή από όσο θα περιμένατε. Επισκεφτείτε το instateacher.gr και δημιουργήστε το δικό σας προφίλ σε λίγα μόνο λεπτά ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές για μεγαλύτερη επιτυχία.

Να είστε ξεκάθαροι, περιεκτικοί και πλήρεις.

Ένα καλό βιογραφικό είναι πολύ σημαντικό για τη λεπτομερή περιγραφή των διαπιστευτηρίων και των προσόντων σας. Δώστε όμως προσοχή στην ποσότητα των λεπτομερειών.

Για παράδειγμα, το βιογραφικό σας πρέπει να περιλαμβάνει:

  • Την εξειδίκευσή σας.
  • Επαγγελματική εμπειρία σε ιδιαίτερα - πόσα χρόνια (ή μήνες) έχετε διδάξει και σε ποιες τάξεις/επίπεδα.
  • Αναλυτικές σπουδές, επιτυχίες και διακρίσεις.
  • Γενική επαγγελματική εμπειρία - χωρίς πάρα πολλές λεπτομέρειες.
  • Οτιδήποτε άλλο καλό είναι να καλύπτεται το πολύ σε 4-5 γραμμές. 
  • Όταν γράφετε να έχετε πάντα στο μυαλό σας τι ενδιαφέρει τους μαθητές και τους γονείς τους.

Φωτογραφία: Δείξτε το καλό σας προφίλ!

Τα παιδιά και οι γονείς συχνά κρίνουν βιαστικά έναν εκπαιδευτικό από τη φωτογραφία του. Η εικόνα του προφίλ σας πρέπει να αποπνέει φιλικότητα αλλά και επαγγελματισμό. Πρέπει να δείχνετε σίγουροι, αλλά ταυτόχρονα χαρούμενοι και συμπαθείς.

Ακολουθούν μερικά πράγματα που θα κάνουν την εικόνα του προφίλ σας να ξεχωρίζει ανάμεσα στις άλλες:

Φορέστε φωτεινά χρώματα αλλά ντυθείτε επαγγελματικά. Αποφύγετε τα μαύρα αλλά και τα πολύ έντονα χρώματα, τα εξεζητημένα σχέδια/prints και τα casual-σπορ ρούχα.

Επιλέξτε ένα αφαιρετικό, ουδέτερο φόντο. Αποφύγετε φωτογραφίες από διακοπές, ή με φόντο έναν πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο, από εστιατόρια ή κοινωνικά events. Εάν δεν έχετε κάποιο λευκό ή γκρι τοίχο στο χώρο σας, μία καλή ιδέα είναι να φωτογραφηθείτε μπροστά από μία βιβλιοθήκη. 

Χαμογελάστε! Το χαμόγελο είναι αυτό που θα σας κάνει να φαίνεστε συμπαθητικοί και προσιτοί. Ένα χαμογελαστό πρόσωπο είναι πολύ πιο ελκυστικό από ένα ανέκφραστο, αυστηρό πρόσωπο.

Επίσης μπορείτε να ανεβάσετε videos με μικρές διαλέξεις σας, συμβουλές ή λύσεις ασκήσεων που σχετίζονται με το αντικείμενο διδασκαλίας σας.