Πρίφτη Ειρήνη

27 ετών
  • Human Biology
  • Μοριακή Βιολόγος και Γενετίστρια
Human Biology
Μοριακή Βιολόγος και Γενετίστρια
Μήνυμα στον καθηγητή
1μάθημα
3έτη εμπειρίας
2πτυχία

Ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας

Είμαι απόφοιτη Βιολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, με προϋπηρεσία στη διδασκαλία μαθητών και βαθιά αγάπη για τη διδασκαλία και στόχο να κάνω τη Βιολογία όχι απλώς κατανοητή, αλλά πραγματικά ενδιαφέρουσα και ζωντανή για κάθε μαθητή. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε όλες τις βαθμίδες (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) και αναλαμβάνω πλήρη προετοιμασία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις στο μάθημα της Βιολογίας, με οργανωμένο πρόγραμμα, σημειώσεις συνεχή υποστήριξη και έμφαση στην ουσιαστική κατανόηση της ύλης. Τα μαθήματα προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες, τον ρυθμό και τους στόχους του κάθε μαθητή, με σκοπό να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση και η απόδοση του στις εξετάσεις.

περισσότερα

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει;

Θα με επιλέξετε γιατί συνδυάζω επιστημονική κατάρτιση με ανθρώπινη προσέγγιση στη μάθηση. Διαθέτω ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πολύτιμη διεθνή εμπειρία σπουδών και έρευνας στο εξωτερικό, κάτι που μου επιτρέπει να μεταδίδω τη γνώση με σύγχρονη, μεθοδική και εμπνευσμένη προσέγγιση. Δίνω προτεραιότητα στην κατανόηση της ύλης και όχι στην αποστήθιση, καλλιεργώντας τη κριτική σκέψη και την αγάπη για τη Βιολογία. Κάθε μάθημα προσαρμόζεται στον ρυθμό και τον χαρακτήρα του μαθητή, με στόχο να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και ουσιαστική πρόοδο. Επενδύω στη συνεργασία με τους γονείς, παρέχοντας συνεχή ενημέρωση και στήριξη, ώστε η μάθηση να είναι αποτελεσματική, οργανωμένη και θετική εμπειρία.
Αναλαμβάνω επίσης προετοιμασία μαθητών που στοχεύουν σε σπουδές Βιολογίας ή συναφών επιστημών σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Με βάση τη δική μου εμπειρία από ανώτατες σπουδές και ερευνητική δραστηριότητα εκτός Ελλάδας, καθοδηγώ τους μαθητές στη σωστή ακαδημαϊκή προετοιμασία ή τη προετοιμασία αιτήσεων, την ενίσχυση της επιστημονικής τους σκέψης και την κατανόηση της αγγλικής ορολογίας, ώστε να είναι πλήρως έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των διεθνών προγραμμάτων σπουδών.

περισσότερα

Μαθήματα

Σχολικά

Βιολογία

Προετοιμασία για
IB Biology A Levels Biology GCSE IGCSE O Level Biology AP Biology AS Biology IMAT
Εξυπηρετεί και
ΕΠΑΛ STEM

Διαθεσιμότητα

ΔευΔευ ΤριΤρι ΤετΤετ ΠεμΠεμ ΠαρΠαρ ΣαβΣαβ ΚυρΚυρ
Πρωί
Μεσημέρι
Απόγευμα

Πτυχία

  • University of Copenhagen  (Πανεπιστήμιο εξωτερικού)

    Master - Human Biology 2024
  • Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης  (ΑΕΙ)

    Πτυχίο - Μοριακή Βιολόγος και Γενετίστρια 2022

Βιογραφικό

  • 2019 - 2021
    Ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας και Χημείας σε ηλικίες Γυμνασίου

Προσφορές

  • Έκπτωση σε πολύτεκνους
  • Έκπτωση για γκρουπ
  • Έκπτωση σε αδέρφια
  • Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες

Υπηρεσίες

  • Ξενόγλωσσοι μαθητές
  • Μαθησιακές δυσκολίες
  • Διδασκαλία σε γκρουπ
  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Προετοιμασία για πανελλήνιες
  • Φροντιστηριακές σημειώσεις
  • Εκπόνηση εργασιών
  • Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
  • Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
  • Συμπλήρωση μηχανογραφικού
  • Προετοιμασία για υποτροφίες
  • Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
  • Προετοιμασία για διαγωνισμούς
  • Θερινά μαθήματα
  • Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων

Αξιολογήσεις