για να μπορέσετε να αξιολογήσετε.
Μαθήματα αγγλικών IELTS και Proficiency online, από καθηγήτρια Αγγλικών απόφοιτη Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ, με Master στην Τεχνολογία της Εκπαίδευσης και υποψήφια διδάκτωρ ΑΠΘ. Ειδίκευση και πολυετής εμπειρία στην προετοιμασία επιπέδου Γ2 (Proficiency και πιστοποιητικά Cambridge, Michigan, LRN) και στη διδασκαλία Business English. Παραδίδονται εντατικά μαθήματα προετοιμασίας IELTS (8 χρόνια εμπειρίας και exam coaching) παρέχοντας όλο το απαραίτητο υλικό καθόλη τη διάρκεια του έτους. Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά στα αγγλικά από την πρώτη συνάντηση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση του προφορικού λόγου. Παράλληλα, στα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών παρέχεται δωρεάν πλούσιο υλικό με γραμματική, λεξιλόγιο και θέματα προηγούμενων ετών. Τέλος, η προετοιμασία γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αντίστοιχων φορέων, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την 100% επιτυχία σε κάθε εξέταση.
Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά στα αγγλικά από την πρώτη συνάντηση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση του προφορικού λόγου (communicative method).
| Επίπεδα | Οnline |
| Όλα τα επίπεδα | 15 € |
| ΔευΔευ | ΤριΤρι | ΤετΤετ | ΠεμΠεμ | ΠαρΠαρ | ΣαβΣαβ | ΚυρΚυρ | |
|
Πρωί
|
|||||||
|
Μεσημέρι
|
|||||||
|
Απόγευμα
|
Ο καθηγητής έχει λάβει το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Θέλετε να στείλετε μήνυμα και σε άλλον καθηγητή;