Μήνυμα στον καθηγητή

Μακρή Ειρήνη

  • Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία
Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία
1μάθημα
7έτη εμπειρίας
1πτυχίο

Μαθήματα Αγγλικών

Μαθήματα Αγγλικών για παιδιά & ενήλικες, όλα τα επίπεδα, με έμφαση στις ανάγκες και τον στόχο κάθε μαθητή.
•Προετοιμασία για πιστοποιήσεις Αγγλικών (Cambridge, Michigan, IELTS, TOEIC, TOEFL, LRN κ.ά.).
•Προφορική εξάσκηση & ανάπτυξη επικοινωνιακών δεξιοτήτων (Communication Skills).
•Business English.
•Προετοιμασία για το Ειδικό Μάθημα Αγγλικών των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
🌍 English-speaking students from all backgrounds are welcome!

περισσότερα

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει;

Κάθε μαθητής είναι διαφορετικός. Γι’ αυτό και το μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες, το επίπεδο και τον στόχο του κάθε μαθητή με έμφαση στην ουσιαστική πρόοδο.
Στόχος δεν είναι μόνο η επιτυχία σε μια εξέταση αλλά η πραγματική εξοικείωση με την Αγγλική γλώσσα: κατανόηση, σωστή χρήση, ανάπτυξη του προφορικού και γραπτού λόγου και, κυρίως, η απόκτηση άνεσης στην επικοινωνία.
Η διδασκαλία εμπλουτίζεται με επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό και δημιουργικές δραστηριότητες, ώστε η εξάσκηση να είναι πιο στοχευμένη και ενδιαφέρουσα.
Παράλληλα, επιδιώκω να καλλιεργείται θετική σχέση με την Αγγλική γλώσσα και τον πολιτισμό της, ώστε η μάθηση να αποτελεί κάτι περισσότερο από μια υποχρέωση.

🌍Learning English without speaking Greek? No problem! English is all you need!
Experienced in teaching international and non-Greek-speaking students, I offer fully English-taught lessons tailored to each student’s level, needs and goals. Whether you are learning English for everyday communication, academic or professional purposes, we focus not only on grammar and vocabulary but also on speaking, communication and practical language skills.

περισσότερα

Μαθήματα

Ξένες γλώσσες

Αγγλικά Αγγλικά

Προετοιμασία για
B2 (Lower) C1 (Advanced) C2 (Proficiency) TOEFL IELTS TOEIC ECCE (Lower Michigan) ECPE (Proficiency Michigan) LRN CPE
Εξυπηρετεί και
Μετάφραση Communication Skills Tourism & Hospitality Business English

Διαθεσιμότητα

ΔευΔευ ΤριΤρι ΤετΤετ ΠεμΠεμ ΠαρΠαρ ΣαβΣαβ ΚυρΚυρ
Πρωί
Μεσημέρι
Απόγευμα

Περιοχές εξυπηρέτησης

  • 9 περιοχές σε Αττική
    • Άγιος Δημήτριος
    • Άλιμος
    • Αργυρούπολη
    • Δάφνη
    • Ελληνικό
    • Ηλιούπολη
    • Νέα Σμύρνη
    • Νέος Κόσμος
    • Υμηττός

Πτυχία

  • Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης  (ΑΕΙ)

    Πτυχίο - Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία 2020

Προσφορές

  • Δωρεάν το πρώτο μάθημα

Υπηρεσίες

  • Ξενόγλωσσοι μαθητές
  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Προετοιμασία για πανελλήνιες
  • Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
  • Θερινά μαθήματα

Αξιολογήσεις

  • 5.0

    5 κριτικές
    • 5
    • 4
    • 3
    • 2
    • 1
    Θα πρέπει να συνδεθείτε
    για να μπορέσετε να αξιολογήσετε.
    Προσθήκη αξιολόγησης
  • ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΡΗ

    11 Σεπ 2026

    Εξαιρετικά καταρτισμένη, μεθοδική και αξιόπιστη καθηγήτρια. Από την πρώτη στιγμή αξιολόγησε ουσιαστικά το επίπεδό μου και διαμόρφωσε ένα σαφές πλάνο, δημιουργώντας μου αμέσως αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Η συνεργασία μας είναι απόλυτα στοχευμένη, χωρίς περιττές παρεκκλίσεις, με συνέπεια στους χρόνους και στους στόχους που έχουμε θέσει. Αυτό που εκτιμώ ιδιαίτερα είναι η ηρεμία, η επιμονή στη λεπτομέρεια και η επιστημονική προσέγγιση με την οποία με προετοιμάζει για ένα ιδιαίτερα απαιτητικό ακαδημαϊκό περιβάλλον, όπως συνέδρια, επιστημονικές συζητήσεις και διδακτορικές σπουδές. Παράλληλα, έχει την ευελιξία να αναπροσαρμόζει τους στόχους και τη μεθοδολογία της ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν. Μια συνεργασία που χαρακτηρίζεται πάνω απ’ όλα από επαγγελματισμό, συνέπεια και ουσιαστική γνώση του αντικειμένου.

  • violetta xiki

    07 Σεπ 2026

    Εξαιρετική δασκάλα Αγγλικών! Είναι πολύ καταρτισμένη, υπομονετική και μεταδίδει τη γνώση με έναν ευχάριστο και κατανοητό τρόπο. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του κάθε μαθητή και δημιουργεί ένα όμορφο και ενθαρρυντικό κλίμα. Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά!!!

  • Άγγελος Ντεμιρης

    07 Σεπ 2026

    Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την κυρία Μακρή για την στήριξη και την βοήθεια της στο ταξίδι μου μέχρι να καταφέρω να αποκτήσω το Michigan Proficiency. Η μεταδοτικότητά της, η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός της καθώς και πάνω από όλα η βοήθεια της να πιστέψω στον εαυτό μου και να έχω την ψυχολογία για να επιτύχω το στόχο μου ήταν καθοριστική. Ευχαριστώ πολύ για όλα.

  • Ειρηνη-Νεφέλη Ιντερσαι

    29 Σεπ 2025

    Καλησπέρα, είναι το δεύτερο έτος που κάνω μαθήματα αγγλικής γλώσσας με την κα Μακρή. Όντας 44 ετών δεν ειναι τόσο εύκολο απ όλες τις πλευρές, η Ειρήνη όμως με τον δικό της μοναδικό τροπο μπορεί και υποστηρίζει άψογα όλη την κατάσταση του μαθητή της (εμένα στην συγκεκριμένη περίπτωση ). Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η αποτελεσματικότητα της. Σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα .