Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών
Αναλαμβάνω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για όλες τις ηλικίες και επίπεδα (A1 – C2), με στόχο τη γρήγορη και ουσιαστική πρόοδο των μαθητών.
Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας με εμπειρία 3 ετών
Προσφέρω:
• Εξατομικευμένο πλάνο διδασκαλίας
• Προετοιμασία για πτυχία (Cambridge, Michigan, IELTS κ.ά.)
• Ενίσχυση γραμματικής & λεξιλογίου
• Βοήθεια σε σχολικά μαθήματα
• Μαθήματα για ενήλικες
Γιατί κάποιος να με προτιμήσει;
Είμαι μεθοδική, υπομονετική και προσαρμόζω τη διδασκαλία στις ανάγκες και το ρυθμό του κάθε μαθητή. Δημιουργώ ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου ο μαθητής νιώθει άνετα να εκφραστεί και να κάνει λάθη — γιατί έτσι μαθαίνουμε πραγματικά! Συνδυάζω πλούσιο διδακτικό υλικό, δημιουργικότητα και σαφείς στόχους, ώστε κάθε μάθημα να είναι αποδοτικό αλλά και ευχάριστο.
Μαθήματα
Διαθεσιμότητα
| ΔευΔευ | ΤριΤρι | ΤετΤετ | ΠεμΠεμ | ΠαρΠαρ | ΣαβΣαβ | ΚυρΚυρ | |
|
Πρωί
|
|||||||
|
Μεσημέρι
|
|||||||
|
Απόγευμα
|
Πτυχία
-
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΕΙ)
Πτυχίο - Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία 2024
Βιογραφικό
-
2022 - ΣήμεραΕκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα και ιδιαίτερα μαθήματα
Προσφορές
- Έκπτωση σε ανέργους
- Έκπτωση για γκρουπ
- Έκπτωση σε αδέρφια
- Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες
Υπηρεσίες
- Ξενόγλωσσοι μαθητές
- Μαθησιακές δυσκολίες
- Άτομα με ειδικές ανάγκες
- Διδασκαλία σε γκρουπ
- Προετοιμασία για πανελλήνιες
- Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
- Θερινά μαθήματα
- Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Αξιολογήσεις
-
5.0
1 κριτικήΘα πρέπει να συνδεθείτεΠροσθήκη αξιολόγησης
για να μπορέσετε να αξιολογήσετε. -
Eleni Paraskevaidou
11 Μαϊ 2025Τα μαθήματα με την κυρία Νικολέτα ήταν από τις πιο ευχάριστες και αποδοτικές εμπειρίες που είχα στην εκμάθηση αγγλικών. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα άνετα μαζί της καθώς έχει έναν πολύ θετικό και υποστηρικτικό τρόπο να διδάσκει, χωρίς καθόλου πίεση αλλά με ξεκάθαρη δομή και στόχο. Ξέρει να προσαρμόζει το μάθημα ακριβώς σε αυτό που χρειάζεσαι, είτε πρόκειται για ενίσχυση λεξιλογίου, προφορικό λόγο, grammar ή προετοιμασία για εξετάσεις. Δεν είναι απλώς δασκάλα – είναι σύμμαχος σε όλη τη διαδικασία. Με βοήθησε να νιώσω περισσότερη αυτοπεποίθηση στα αγγλικά και να κάνω πραγματική πρόοδο χωρίς να βαριέμαι ή να αγχώνομαι. Τη συστήνω ολόψυχα σε όποιον θέλει μαθήματα με ουσία, αλλά και με ανθρώπινη επαφή!!