για να μπορέσετε να αξιολογήσετε.
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα γλώσσας και λογοτεχνίας για το IB Diploma και μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών, Έκθεσης και Λατινικών με έμφαση την προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις.
Το μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του κάθε μαθητή. Βασικός στόχος η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της κριτικής ικανότητας των μαθητών. Χρησιμοποιώ διαδραστικά μέσα διδασκαλίας και σύγχρονες μεθόδους προσέγγισης του διδασκόμενου αντικειμένου και οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά μέσω της προσωπικής έρευνας και θεματικών projects.
Επίπεδα | Τιμή | Οnline |
Όλα τα επίπεδα | 40 € | 30 € |
ΔευΔευ | ΤριΤρι | ΤετΤετ | ΠεμΠεμ | ΠαρΠαρ | ΣαβΣαβ | ΚυρΚυρ | |
Πρωί
|
|||||||
Μεσημέρι
|
|||||||
Απόγευμα
|
Απλά εξαιρετική! Ο γιος μου, του οποίου η μητρική γλώσσα είναι τα αγγλικά, χρειαζόταν βοήθεια με την προετοιμασία του για τις εξετάσεις IB Ελληνικών. Η Κωνσταντίνα δούλεψε μαζί του μόνο δύο μήνες πριν από τις τελικές εξετάσεις IB. Το επίπεδό του βελτιώθηκε σημαντικά με τα εργαλεία και τις προσεγγίσεις που του έδωσε. Η ήρεμη και ενθαρρυντική διδακτική της προσέγγιση ενίσχυσε σημαντικά την αυτοπεποίθησή του. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Ο καθηγητής έχει λάβει το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Θέλετε να στείλετε μήνυμα και σε άλλον καθηγητή;