Ιδιαίτερα Μαθήματα Χημείας – Γ' Λυκείου (Πανελλαδικές)
Διαθέτω εμπειρία στη διδασκαλία Χημείας σε μαθητές Λυκείου και υποψηφίους Πανελλαδικών.
Είμαι πτυχιούχος Χημείας του ΕΚΠΑ και απόφοιτη Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Τμήματος Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ.
Το μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε μαθητή, με μεθοδική προσέγγιση, έμφαση στην ουσιαστική κατανόηση της ύλης, κάλυψη κενών και σωστή προετοιμασία για τις Πανελλαδικές, με στόχο τη μέγιστη δυνατή επίδοση.
Αναλαμβάνω αποκλειστικά μαθητές Γ' Λυκείου.
Γιατί κάποιος να με προτιμήσει;
- Παρέχονται προσωπικές σημειώσεις, υλικό εξάσκησης και στοχευμένη καθοδήγηση για επιτυχία στις εξετάσεις.
- Υψηλή μεταδοτικότητα
- Προετοιμασία για Πανελλαδικές, με έμφαση στη θεωρία, την κριτική σκέψη και την τεχνική επίλυσης ασκήσεων.
- Θετική διάθεση, συνέπεια και συνεχής υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς!
Διαθεσιμότητα
| ΔευΔευ | ΤριΤρι | ΤετΤετ | ΠεμΠεμ | ΠαρΠαρ | ΣαβΣαβ | ΚυρΚυρ | |
|
Πρωί
|
|||||||
|
Μεσημέρι
|
|||||||
|
Απόγευμα
|
Περιοχές εξυπηρέτησης
-
20 περιοχές σε Αττική
- Πειραιάς Κέντρο
- Άγιος Δημήτριος
- Άλιμος
- Αργυρούπολη
- Γλυφάδα
- Δάφνη
- Ελληνικό
- Ευαγγελίστρια
- Ηλιούπολη
- Καλλιθέα
- Καλλίπολη
- Καμίνια
- Καστέλα
- Μικρολίμανο
- Παλαιό Φάληρο
- Πασαλιμάνι
- Πειραϊκή
- Τερψιθέα
- Φρεαττύδα
- Χατζηκυριάκειο
Πτυχία
-
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΕΙ)
Master - Απομόνωση, ανάπτυξη, παραγωγή και έλεγχος βιοδραστικών φυσικών προϊόντων 2026 -
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΕΙ)
Πτυχίο - Χημικός 2024
Βιογραφικό
-
2019 - ΣήμεραΙδιαίτερα Μαθήματα Χημείας σε μαθητές Λυκείου, υποψηφίους πανελληνίων εξετάσεων και σε φοιτητές!
Προσφορές
- Έκπτωση σε αδέρφια
- Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
- Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες
Υπηρεσίες
- Προσωπικές σημειώσεις
- Προετοιμασία για πανελλήνιες
- Φροντιστηριακές σημειώσεις
- Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
- Θερινά μαθήματα
Αξιολογήσεις
-
5.0
5 κριτικέςΘα πρέπει να συνδεθείτεΠροσθήκη αξιολόγησης
για να μπορέσετε να αξιολογήσετε. -
Κάιλη Μπουζαλάκου
03 Αυγ 2026Μια εξαιρετική καθηγήτρια, με υπομονή, μεταδοτικότητα, πραγματικό ενδιαφέρον για τους μαθητές της και πάνω απ’ όλα, πολύ γλυκιά! Με βοήθησε να κατανοήσω καλύτερα τη Χημεία και έκανε το μάθημα πιο ευχάριστο. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
-
Γιαννακοδημα Αιμιλια
31 Ιουλ 2026Η Κωνσταντίνα είναι εξαιρετική καθηγήτρια. Εδωσα δεύτερη φορά πανελλήνιες μετά από πέντε χρόνια και χωρίς να έχω καμία επαφή με το μάθημα της Χημείας και με βοήθησε πραγματικά πολύ !
-
ΜΕΤΑΛΛΙΔΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
05 Οκτ 2025Η καθηγήτρια είναι ιδιαίτερα πρόσχαρη, ευγενική και φιλική, δημιουργώντας ένα άνετο και θετικό κλίμα στα μαθήματα. Διαθέτει εξαιρετική μεταδοτικότητα και οργανωμένη μεθοδολογία, ενώ παρέχει δικές της σημειώσεις ειδικά προσαρμοσμένες για την προετοιμασία των πανελλαδικών. Η προσέγγισή της εμπνέει εμπιστοσύνη και βοηθά τον μαθητή να νιώθει σιγουριά και αυτοπεποίθηση ενόψει των εξετάσεων.
-
Ευαγγελία Μποτζακάκη
14 Αυγ 2025Εξαιρετική!! Με βοήθησε πολύ στο μάθημα χημείας που είχα στη σχολή μου ήταν πάντα πρόθυμη να με κατατοπίσει πλήρως σε ό,τι χρειάστηκα. Ευγενική και θετική την ευχαριστώ πολύ για όλα!