Ιδιαίτερα Μαθήματα Γερμανικών
-Δίνονται όλα τα βιβλία δωρεάν σε PDF.
-Οι ελάχιστες ώρες μαθημάτων ανά βδομάδα που αναλαμβάνω είναι 2.
-Δεν υπάρχουν απογευματινές ώρες μετά τις 16:00.
Γιατί κάποιος να με προτιμήσει;
Είμαι αριστούχος απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχω ζήσει, σπουδάσει και εργαστεί στη Φρανκφούρτη ως μεταφράστρια και εξετάστρια, γεγονός που μου επέτρεψε να κατακτήσω την προφορά στον απόλυτο βαθμό, αλλά και να αποκτήσω εις βάθος γνώση της γλώσσας και της κουλτούρας. Είμαι πρώην κάτοχος φροντιστηρίου ξένων γλωσσών και, συνολικά, περισσότεροι από 450 μαθητές μου έχουν οδηγηθεί με επιτυχία στην απόκτηση πτυχίων επιπέδου B2 και C2. Διαθέτω άριστη γνώση της διαδικασίας των εξετάσεων, τόσο για γενικά όσο και για επαγγελματικά πτυχία, καθώς και για πιστοποιήσεις που απαιτούνται στο πλαίσιο μετανάστευσης και ένταξης στο εξωτερικό.
Λατρεύω την τεχνολογία, το PC-building και το gaming, γι’ αυτό και ενσωματώνω ψηφιακά εργαλεία στα μαθήματα για να είναι πιο διαδραστικά και αποτελεσματικά. Έχω ειδικευτεί στην Ψηφιακή Εκπαίδευση και τη Διδασκαλία Ενηλίκων, και οι δύο τίτλοι μεταπτυχιακών, καθώς επίσης μετράω πάνω απο 30 τίτλους σεμιναρίων σχετικά με την εκπαίδευση καθόλη την καριέρα μου ως καθηγήτρια, την οποια και συνεχιζω να εξελισσω ουσα υποψηφια PhD.
Οι λέξεις "βαρετός" και "ψυχρός" δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο μου. Η ψυχολογία στην δουλειά μας κατέχει πρωταρχικό ρόλο, για αυτό τον λόγο κάθε ένα μάθημα που κάνω είναι διασκεδαστικό γεμάτο χιούμορ και καλή διάθεση. Για μένα προτεραιότητα έχει να νιώθεις ότι δεν είσαι "μαθητής στο θρανίο", αλλά άνθρωπος που δοκιμάζει, μπερδεύεται, γελάει και προχωράει. Θέλω να φεύγεις από το μάθημα με καλύτερη διάθεση απ’ ό,τι ήρθες – και με ένα - δυο γερμανικά παραπάνω στην τσέπη.
Μαθήματα
Διαθεσιμότητα
| ΔευΔευ | ΤριΤρι | ΤετΤετ | ΠεμΠεμ | ΠαρΠαρ | ΣαβΣαβ | ΚυρΚυρ | |
|
Πρωί
|
|||||||
|
Μεσημέρι
|
|||||||
|
Απόγευμα
|
Πτυχία
-
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΑΕΙ)
Master - Διδακτική της Γερμανικής ως Ξένης Γλώσσας 2025 -
Goethe Universität Frankfurt (Πανεπιστήμιο εξωτερικού)
Master - Διδασκαλία Ενηλίκων 2018 -
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΕΙ)
Πτυχίο - Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία 2014
Βιογραφικό
-
2014 - ΣήμεραΕκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα
-
2014 - 2024Κατοχος ΚΞΓ
-
2018 - 2020Μεταφράστρια σε εκδοτικό οίκο ξενόγλωσσων εκπαιδευτικών βιβλίων
Προσφορές
- Έκπτωση για γκρουπ
- Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Υπηρεσίες
- Ξενόγλωσσοι μαθητές
- Διδασκαλία σε γκρουπ
- Προσωπικές σημειώσεις
- Προετοιμασία για πανελλήνιες
- Φροντιστηριακές σημειώσεις
- Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
- Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
- Θερινά μαθήματα
Αξιολογήσεις
-
5.0
18 κριτικέςΘα πρέπει να συνδεθείτεΠροσθήκη αξιολόγησης
για να μπορέσετε να αξιολογήσετε. -
Νίκος Καραγκιοζίδης
09 Μαϊ 2026Από την πρώτη κιόλας τηλεφωνική μας επικοινωνία ένιωσα μια ιδιαίτερη οικειότητα και άνεση με την Έφη. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μαθήματος απέδειξε ότι έχει κατανοήσει πολύ καλά τις ανάγκες και τους στόχους μου, κάνοντας όλες τις απαραίτητες προσαρμογές. Ως αποτέλεσμα, ανυπομονώ κάθε φορά για το επόμενο μάθημα. Προτιμήστε τη με κλειστά τα μάτια, παιδιά. Δεν θα το μετανιώσετε!
-
Ευαγγελος
11 Μαρ 2026Στο παρελθόν είχα αλλάξει πολλούς καθηγητές, γιατί από το σχολείο είχα ένα τραύμα με τη γλώσσα και για πολλά χρόνια είχα χάσει τελείως την επαφή μου με τα Γερμανικά. Από όλους τους καθηγητές μόνο η Έφη κατάφερε με κάνει να ξεπεράσω αυτό το μπλοκάρισμα και να ξαναβρώ την αυτοπεποίθησή μου με τη γλώσσα. Πέρα όμως από εξαιρετική καθηγήτρια, είναι και υπέροχος άνθρωπος. Είναι έξω καρδιά, πολύ ζεστή και σε κάνει να νιώθεις άνετα από την πρώτη στιγμή. Το ευχαριστω ειναι πραγματικα πολυ λιγο.
Ευάγγελε μου, εγω σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες τόσο γρήγορα. Καλή αρχή στην Ελβετία! -
Ξενοφών Λάπας
28 Δεκ 2025Τι να πρωτοπω για αυτο το κοριτσι, απο το 1ο μαθημα σε κανει αρχικα να νιωθεις ανετα (ούτε στον ψυχολόγο μου δεν νιώθω τόσο άνετα). Κάνουμε μαθήματα ήδη 6,5 μήνες και ανυπομονώ ακόμα μετά απο τόσο καιρό κάθε φορά να κάνω μάθημα. Δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω το πώς καταφέρνει να στα μεταλαμπαδεύει όλα τόσο εύκολα και ομαλά. Είναι άτομο με τσαγανό και ειλικρίνεια. Όσο υπάρχει η Έφη στον τομέα της εκπαίδευσης, ο τομέας έχει σωθεί.
Σε ευχαριστώ πολυ! Ειμαι πολυ περηφανη για το πόσο γρηγορα εφτασες στο Β2 -
Δέσποινα Τζ
28 Δεκ 2025Το κορίτσι μας ανέλαβε τα τρία μου παιδιά για Πανελλαδικές με ελάχιστους μήνες προετοιμασίας και όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά τα παιδιά πέτυχαν να μπουν πρώτα στο πανεπιστήμιο. Μας δέχτηκε όπως είμαστε, με τις παραξενιές μας και τις υψηλές απαιτήσεις μας και κατάφερε και να ανταποκριθεί απόλυτα. Θέλαμε μια καθηγήτρια με εμπειρία και άψογη προφορά, τα έχει και τα δύο, και με το παραπάνω. Είναι ένας άνθρωπος ευχάριστος, με φοβερό χιούμορ, πανέξυπνη, με εξαιρετική οξυδέρκεια και απίστευτη ετοιμολογία. Παρά την ηλικία της, η εμπειρία της είναι τεράστια. Και το λέω με πλήρη επίγνωση, γιατί ως οικογένεια έχουμε αλλάξει 3 καθηγητές πριν καταλήξουμε στην Εφούλα. Το ευχαριστώ ειναι πάρα πολύ λίγο. ☺️
Κα. Δέσποινα σας ευχαριστώ που πιστέψατε απο την 1η στιγμή στις μεθόδους μου. Οσο για τα κοριτσια σας πολλα συγχαρητήρια και παλι!!!!