για να μπορέσετε να αξιολογήσετε.
Hello Everyone! Είμαι η Seva και είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να μάθετε την πιο διάσημη γλώσσα παγκοσμίως, τα Αγγλικά! Έχω πολυετής εμπειρία στη διδασκαλία αγγλικών με παιδιά και ενήλικες διαφόρων επιπέδων. Είμαι απόφοιτος από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και έτοιμη να σας βοηθήσω να μάθετε Αγγλικά με εύκολο, διασκεδαστικό και αποτελεσματικό τρόπο! Είτε είστε γονέας και ψάχνετε καθηγήτρια να μάθει στο παιδί σας να αγαπάει την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και να αποκτήσει με ευκολία ένα πτυχίο, είτε είστε ενήλικας που θέλει να βελτιώσει το βιογραφικό και να αναπτυχθεί στον επαγγελματικό τομέα, είμαι εδώ για εσάς! Αγαπημένα μου χόμπι είναι ο χορός, η κιθάρα, ο αθλητισμός και μου αρέσει να μαθαίνω καινούριες γλώσσες και κουλτούρες όπως kpop! Ελπίζω να σας δω σύντομα στην online τάξη μας!
Η εκμάθηση αγγλικών περιλαμβάνει σε μεγάλο κομμάτι την αγγλική κουλτούρα που μεταφέρεται σε πολλούς ιδιωματισμούς που χρησιμοποιούν στη γλώσσα. Όντας δίγλωσση, στο μάθημα ο κάθε μαθητής/τρια θα εξοικειωθεί πιο άμεσα με όλα τα κομμάτια της αγγλικής γλώσσας μαζί μου.
Είμαι απόφοιτος από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου με ειδίκευση στην Αγγλική γλώσσα, γλωσσολογία και λογοτεχνία. Έχω πιστοποιήσεις ECCE ECPE TEFL IELTS. Ταυτόχρονα έχω πολυετής εμπειρία στη διδασκαλία μαθητών διαφόρων επιπέδων και ηλικιών από εργασία σε φροντιστήρια, κολλέγια και ιδιαίτερα.
Στόχος μου είναι ο μαθητής/τρια να απολαμβάνει το μάθημα αλλά κυρίως να φεύγει μετά από κάθε μάθημα και να νιώθει ότι κατανοεί την γλώσσα όλο και καλύτερα. Το μάθημα πάντα προσαρμόζεται με βάση τις ανάγκες του μαθητή/τρία και μετά φτιάχνουμε ένα πλάνο με σκοπό να φτάσουμε τον στόχο που επιθυμεί. Υπάρχει άμεση επικοινωνία και ενημέρωση στον γονέα/κηδεμόνα για την εξέλιξη του μαθήματος. Βρίσκομαι διαθέσιμη για να δουλέψουμε μαζί σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον και να έχουμε ένα excellent result!
Επίπεδα | Τιμή | Οnline |
Όλα τα επίπεδα | 25 € | 20 € |
ΔευΔευ | ΤριΤρι | ΤετΤετ | ΠεμΠεμ | ΠαρΠαρ | ΣαβΣαβ | ΚυρΚυρ | |
Πρωί
|
|||||||
Μεσημέρι
|
|||||||
Απόγευμα
|
Ο μικρος συμπαθησε κατευθειαν την κ.Σεβα! Κανανε διαστηριοτητες μαζι στα αγγλικα και του εμειναν λεξεις στο τελος του μαθηματος… τα εξηγει ολα πολυ καλα και εχει βρετανικη προφορα
Ο καθηγητής έχει λάβει το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Θέλετε να στείλετε μήνυμα και σε άλλον καθηγητή;
Το email σας καταχωρήθηκε με επιτυχία