Βενετσάνου Αγγελική  37 ετών

 • Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης
 • Τουρκική Γλώσσα
 • Πιστοποιημένη
Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης
Τουρκική Γλώσσα
Μήνυμα στον καθηγητή
1μάθημα
14έτη εμπειρίας
2πτυχία

Μαθήματα Τουρκικής

Η Αγγελική Βενετσάνου είναι Διδάσκουσα Τουρκικής Γλώσσας ΠΔ 407/80 στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών (ΤΜΣ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου με γνωστικό αντικείμενο τη διδασκαλία της Τουρκικής ως δεύτερη/ξένη γλώσσα (1.250 ώρες διδασκαλίας). Είναι επίσης Ακαδημαϊκά Υπεύθυνη του προγράμματος "Επικοινωνώντας στα τουρκικά" του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (100 ώρες διδασκαλίας). Τέλος, είναι Επιμορφώτρια Τουρκικής σε τμήματα τουρισμού και εργασίας στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Γ. Γεννηματάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (1.464 ώρες διδασκαλίας).
Είναι απόφοιτη προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών Γλωσσολογίας και 2ου ΠΜΣ Νέων Μορφών Εκπαίδευσης και Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου με συγγραφή αντίστοιχων πτυχιακών - διπλωματικών εργασιών. Είναι κάτοχος Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας. Ομιλεί την Αγγλική (Β2) και την Τουρκική (C2). Έχει παρακολουθήσει επιμορφώσεις σχετικά με τη μετάφραση -διερμηνεία (στα τουρκικά), τη διά βίου μάθηση, την εκπαίδευση ενηλίκων, την εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, την ερευνητική μεθοδολογία και την αξιολόγηση στην εκπαίδευση. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στη διδασκαλία, αξιολόγηση και πιστοποίηση της Τουρκικής στην Ελληνική Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και στην ελληνική επικράτεια.
Οι τρέχουσες έρευνες της έχουν να κάνουν με την εξ αποστάσεως διδασκαλία της Τουρκικής, τον δικανικό λόγο στο ζεύγος γλωσσών ελληνικά - τουρκικά και το αντίστροφο, τη διδασκαλία της Τουρκικής στο ΤΜΣ, τη βία κατά των γυναικών στον τουρκικό Τύπο, τη διδασκαλία της γλώσσας μέσω της τουρκικής ποίησης, την (αν)ελευθερία λόγου και έκφρασης στον τουρκικό Τύπο, τη διδασκαλία των τουρκικών μέσω εκπαιδευτικών παιχνιδιών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στο ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τη συμβολή της σύγχρονης τουρκικής λογοτεχνίας στην Ελληνική Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και την απόδοση (μετάφραση και διερμηνεία) και ανάλυση λόγου πολιτικών αντιπροσωπειών Ελλάδας - Τουρκίας.
Έχει παρακολουθήσει διεθνή γλωσσολογικά συνέδρια: AMGL 28 και 42, ICGL 14, ISTAL 24 και 5ο/7ο/8ο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο. Αποτελεί μέλος σε επιτροπές κριτών συνεδρίων και περιοδικών. Ανήκει στα μητρώα εκπαιδευτών Τουρκικής του ΙΝΕΔΙΒΙΜ του ΥΠΕΠΘ και του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

περισσότερα

Μαθήματα

Ξένες γλώσσες

Τουρκικά Τουρκικά

Προετοιμασία για
C2 Εξετάσεις Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ)

Διαθεσιμότητα

ΔευΔευ ΤριΤρι ΤετΤετ ΠεμΠεμ ΠαρΠαρ ΣαβΣαβ ΚυρΚυρ
Πρωί
Μεσημέρι
Απόγευμα

Περιοχές εξυπηρέτησης

 • 1 περιοχή σε Δωδεκάνησα
  • Ρόδος

Πτυχία

 • Πανεπιστήμιο Αιγαίου  (ΑΕΙ)

  Master - Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης 2022
 • Istanbul Universitesi Dil Merkezi  (Πανεπιστήμιο εξωτερικού)

  Πιστοποίηση - Τουρκική Γλώσσα

Βιογραφικό

 • 2016 - Σήμερα
  Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Προσφορές

 • Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Υπηρεσίες

 • Διδασκαλία σε γκρουπ
 • Προσωπικές σημειώσεις

Αξιολογήσεις