για να μπορέσετε να αξιολογήσετε.
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας. Μέσα από το μάθημα μας, τα αγγλικά γίνονται παιχνίδι και βίωμα ώστε τα παιδιά να μπορούν να σκέφτονται στα αγγλικά και να εκφράζονται με άνεση που προσομοιάζει τη μητρική τους γλώσσα. Η εκμάθηση της γλώσσας συνδέεται με τη χαρά και τον αυθορμητισμό.
Αποφοίτησα 1η από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας μεταξύ 218 φοιτητών. Έχω ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές πανω στη Διδακτική της Αγγλικής (ΕΑΠ) και την Παιδική Λογοτεχνία (Trinity College Dublin). Έχω επίσης διεξάγει έρευνα ως research fellow στο Yale University, ενώ έχω ολοκληρώσει δια ζώσης courses σε κάποια από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου (UCL, University of Edinburgh) μελετώντας το πώς το θεατρικό παιχνίδι, η δημιουργική γραφή και η λογοτεχνία μπορούν να αξιοποιηθούν ως εργαλεία εκμάθησης της ξένης γλώσσας. Ετοιμάζομαι να ξεκινήσω τη διδακτορική μου διατριβή πάνω σε μια καινοτόμο μέθοδο προσωποποιημένης διδασκαλίας των αγγλικών, που βασίζεται στην προσαρμογή του εκπαιδευτικού υλικού στα ενδιαφέροντα του κάθε μαθητή. Επιμορφώνομαι συνεχώς και εφαρμόζω σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας που περιλαμβάνουν βιωματική μάθηση, παιχνιδοποίηση, storytelling και CLIL. Αγαπώ τα παιδιά και το αντικείμενό μου και ελπίζω πως ο ενθουσιασμός μου αυτός είναι μεταδοτικός, ενισχύοντας το κίνητρο του μαθητή.
ΔευΔευ | ΤριΤρι | ΤετΤετ | ΠεμΠεμ | ΠαρΠαρ | ΣαβΣαβ | ΚυρΚυρ | |
Πρωί
|
|||||||
Μεσημέρι
|
|||||||
Απόγευμα
|
Ο καθηγητής έχει λάβει το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Θέλετε να στείλετε μήνυμα και σε άλλον καθηγητή;