Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών
Απόφοιτη της Αγγλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ με πολυετή εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα παραδίδω online μαθήματα αγγλικών όλων των επιπέδων και πτυχίων σε παιδιά και ενήλικες.
Γιατί κάποιος να με προτιμήσει;
Διδάσκω την αγγλική γλώσσα 14 χρόνια, έχοντας εμπειρία καθώς έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως καθηγήτρια σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα και στον δημόσιο ως αναπληρώτρια καθηγήτρια. Η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας και η μεθοδολογία απόκτησης πτυχίου είναι κάτι που γνωρίζω καλά, διαθέτω υπομονή και μεγάλο ενδιαφέρον για τον κάθε μαθητή, είμαι φιλική και εξηγώ την δομή της αγγλικής γλώσσας με ευχάριστο τρόπο. Επίσης είμαι κάτοχος πιστοποίησης Ειδικής Αγωγής.
Μαθήματα
Διαθεσιμότητα
| ΔευΔευ | ΤριΤρι | ΤετΤετ | ΠεμΠεμ | ΠαρΠαρ | ΣαβΣαβ | ΚυρΚυρ | |
|
Πρωί
|
|||||||
|
Μεσημέρι
|
|||||||
|
Απόγευμα
|
Πτυχία
-
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΕΙ)
Πτυχίο - Αγγλική Φιλολογία 2014 -
Πανεπιστήμιο Κρήτης (ΑΕΙ)
Πτυχίο - Κοινωνιολογία 2008
Βιογραφικό
-
2010 - ΣήμεραΙδιαίτερα μαθήματα, μαθήματα σε φροντιστήρια και αναπληρώτρια καθηγήτρια σε σχολεία
Προσφορές
- Έκπτωση για γκρουπ
- Έκπτωση σε αδέρφια
- Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
- Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες
Υπηρεσίες
- Ξενόγλωσσοι μαθητές
- Διδασκαλία σε γκρουπ
- Προσωπικές σημειώσεις
- Προετοιμασία για πανελλήνιες
- Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
- Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
- Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
- Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
- Προετοιμασία για διαγωνισμούς
- Θερινά μαθήματα
- Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Αξιολογήσεις
-
5.0
3 κριτικέςΘα πρέπει να συνδεθείτεΠροσθήκη αξιολόγησης
για να μπορέσετε να αξιολογήσετε. -
Γιώργος
15 Ιουν 2025Οτι και να πω για τη Μαίρη είναι λίγο... Απλά καταπληκτική καθηγήτρια.. Στα 40 μου αποφάσισα οτι θέλω να μιλαω αγγλικά καθώς δεν είχα πάρει κάποιο πτυχίο σε μικρότερη ηλικία αλλά και ουτε μιλούσα την γλώσσα.. Απευθύνθηκα λοιπόν στην Μαίρη και μέσα σε λιγους μήνες εχω δει απίστευτη διαφορά, πλέον μπορώ να κάνω μια συζήτηση στα αγγλικά, με ελαχιστες δυσκολίες..Η μεθοδολογία που σου κάνει την εκμάθηση σε βοηθάει απίστευτα ώστε να μάθεις να μιλας με άνεση..Αν και δεν ηταν στους στόχους μου κάποιο πτυχίο, τελικά αποφασισα, έδωσα εξετάσεις και πήρα το B2.. .Εχω ενθουσιαστεί, οπότε συνεχίζω και για το C2.. Μαίρη απλά σε ευχαριστώ.. Μακάρι τα παιδιά μου στο μέλλον να έχουν μια αντίστοιχη καθηγήτρια.
-
Αναστασία
19 Μαϊ 2023Πολύ μεταδοτικός άνθρωπος ..πολύ ευχάριστο το μάθημα μου.. Επιτέλους θα με μάθει Αγγλικά.. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
-
Katerina Chaska
09 Απρ 2023Απίστευτα μεταδοτική, με προετοίμασε για πτυχίο μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και επέτυχε! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους βιάζονται και εργάζονται ταυτόχρονα με τα μαθήματα!