Tapinassi Bianca Maria

67 ετών
  • Cultura Italiana
  • Παιδαγωγική και Γλωσσολογία
  • Προσωποκεντρική Παιδαγωγική
  • Ιστορία και Κουλτούρα στις ξένες γλώσσες
  • Η διδακτική της γλώσσας εξ αποστάσεως
Cultura Italiana
Παιδαγωγική και Γλωσσολογία
Προσωποκεντρική Παιδαγωγική
Ιστορία και Κουλτούρα στις ξένες γλώσσες
Η διδακτική της γλώσσας εξ αποστάσεως
Μήνυμα στον καθηγητή
1μάθημα
27έτη εμπειρίας
5πτυχία

Ιταλικά & Ιταλική Κουλτούρα με native ιταλίδα καθηγήτρια

Ciao!
Είμαι η Bianca και είμαι Ιταλίδα καθηγήτρια (μητρική ομιλήτρια), με 27 έτη εμπειρία στη διδασκαλία της ιταλικής γλώσσας σε ενήλικες και εφήβους. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Ιταλικών αλλά και μαθήματα σε μικρά γκρουπ έως 4 άτομα.

Στο μάθημά μου συνδυάζω τη γλώσσα με την ιταλική κουλτούρα: λογοτεχνία, μουσική, κινηματογράφο, γαστρονομία και στοιχεία καθημερινής ζωής, ώστε ο μαθητής να κατανοεί πραγματικά πώς “αναπνέει” η Ιταλία. Πιστεύω ότι η γλώσσα γίνεται ουσιαστική όταν συνδέεται με το πολιτισμικό της πλαίσιο. Έτσι οι μαθητές μου νιώθουν ότι δεν μαθαίνουν μόνο ιταλικά, αλλά αποκτούν μια ολοκληρωμένη εικόνα της χώρας — κάτι που κάνει τα ταξίδια και την επικοινωνία πολύ πιο εύκολα και απολαυστικά.

Αναλαμβάνω την προετοιμασία εξετάσεων ΚΠΓ (Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας) και CELI, με στοχευμένη μεθοδολογία και προσωπικό υλικό.

Τα μαθήματα προσαρμόζονται σε κάθε ανάγκη: από αρχάριους μέχρι προχωρημένους, είτε θέλεις να δώσεις εξετάσεις, είτε να βελτιώσεις την προφορά, είτε απλώς να αγαπήσεις την ιταλική γλώσσα μέσα από την αυθεντική της πηγή.

Θα χαρώ πολύ να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι στα ιταλικά! Buon viaggio!

περισσότερα

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει;

✨ Μητρική ομιλήτρια: Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ιταλία, προσφέρω αυθεντική προφορά, φυσικές εκφράσεις και πραγματική καθημερινή χρήση της γλώσσας.

📚 27 χρόνια διδασκαλίας: Πολυετής εμπειρία σε ιδιαίτερα και σε κέντρα ξένων γλωσσών, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα.
✅ Προετοιμασία εξετάσεων ΚΠΓ & CELI: Στοχευμένη μεθοδολογία, οργανωμένο υλικό και καθοδήγηση μέχρι την επιτυχία.

🎯 Εξατομικευμένη προσέγγιση: Τα μαθήματα προσαρμόζονται στο επίπεδο, στους στόχους και στον τρόπο μάθησης κάθε μαθητή.

🎶 Γλώσσα + Κουλτούρα: Διδάσκω ιταλικά μέσα από μουσική, κινηματογράφο, λογοτεχνία και γαστρονομία, για βαθύτερη κατανόηση και πιο ζωντανή μάθηση.

περισσότερα

Μαθήματα

Ξένες γλώσσες

Ιταλικά Ιταλικά
Native Speaker

Προετοιμασία για
A1 A2 B1 B2 C1 C2 Εξετάσεις Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) CELI CILS

Διαθεσιμότητα

ΔευΔευ ΤριΤρι ΤετΤετ ΠεμΠεμ ΠαρΠαρ ΣαβΣαβ ΚυρΚυρ
Πρωί
Μεσημέρι
Απόγευμα

Πτυχία

  • Ιταλικό μορφωτικό ινστιτούτο  (Άλλες Σχολές)

    Δίπλωμα - Cultura Italiana 2004
  • Edilingua  (Άλλες Σχολές)

    Πιστοποίηση - Παιδαγωγική και Γλωσσολογία 2024
  • Edilingua  (Άλλες Σχολές)

    Πιστοποίηση - Προσωποκεντρική Παιδαγωγική 2024
  • Università per Stranieri di Siena  (Πανεπιστήμιο εξωτερικού)

    Πιστοποίηση - Ιστορία και Κουλτούρα στις ξένες γλώσσες 2022
  • Edilingua  (Άλλες Σχολές)

    Πιστοποίηση - Η διδακτική της γλώσσας εξ αποστάσεως 2020

Βιογραφικό

  • 1997 - Σήμερα
    Ιδιαίτερα μαθήματα, ατομικά και γκρουπ
  • 1997 - 2015
    Καθηγήτρια σε Κένρα Ξένων γλωσσών
  • 1999 - 2000
    Καθηγήτρια στο ΚΕΚ Πειραιά

Προσφορές

  • Δωρεάν το πρώτο μάθημα
  • Έκπτωση για γκρουπ
  • Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες

Υπηρεσίες

  • Ξενόγλωσσοι μαθητές
  • Διδασκαλία σε γκρουπ
  • Προσωπικές σημειώσεις
  • Προετοιμασία για πανελλήνιες
  • Φροντιστηριακές σημειώσεις
  • Εκπόνηση εργασιών
  • Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
  • Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
  • Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
  • Θερινά μαθήματα

Αξιολογήσεις

  • 5.0

    14 κριτικές
    • 5
    • 4
    • 3
    • 2
    • 1
    Θα πρέπει να συνδεθείτε
    για να μπορέσετε να αξιολογήσετε.
  • Ασπασία Πουλη

    09 Μαϊ 2024

    Εξαιρετική καθηγήτρια -υπομονετική ευγενική με μεταδοτικότητα !Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα !

  • Μικαέλα Χάιρο

    14 Απρ 2024

    Η καλύτερη δασκάλα και ο καλύτερος άνθρωπος! με καλή μεταδοτικότητα και πολλές γνώσεις , την συνιστώ ανεπιφύλακτα ❤️

  • Γιώργος

    17 Δεκ 2023

    Εξαιρετική καθηγήτρια!! Ξεκίνησα να μαθαίνω Ιταλικά μαζι της πέρυσι έχοντας τον φόβο ότι δεν είμαι καλός με τις ξένες γλώσσες και σε ένα χρόνο στο μάθημα μιλάμε μόνο ιταλικά! Συνδυάζει ιταλικη ιστορία/τραγούδια/ κινηματογράφο και η ώρα του μαθηματος γίνεται μοναδικά ευχάριστη!

  • Έλενα Μάστορα

    20 Νοε 2023

    Είχα κάνει Ιταλικά στο παρελθόν με δύο καθηγήτριες, η κυρία Bianca ήταν η τρίτη! Είναι ίσως η πιο καλή καθηγήτρια που θα μπορούσα να έχω στα Ιταλικά, χάρη σ'εκείνη έμαθα πολλά πράγματα και το πιο σημαντικό, ότι τα θυμάμαι πολύ καλά! Παρέχει διαδραστικό μάθημα και δίνει πολλές σημειώσεις και ασκήσεις που σε βοηθούν να εξασκείς την γλώσσα! Τα βιβλία επίσης που προτείνει πολύ καλά! Πολύ καλή καθηγήτρια και πάνω απ'όλα πολύ γλυκός άνθρωπος! Gracie signora Bianca!