Ιδιαίτερα Μαθήματα Μέθοδος Alexander

1 καθηγητής

Ιδιαίτερα Μέθοδος Alexander

. Βρείτε τον ιδανικό καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Μέθοδος Alexander. Δείτε το αναλυτικό βιογραφικό του (ηλικία, επίπεδο σπουδών, διδακτική & επαγγελματική εμπειρία), τις διδακτικές του μεθόδους, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, τη διαθεσιμότητά του, τις περιοχές που εξυπηρετεί ή εάν κάνει μάθημα online, τα δίδακτρα και τις προσφορές του. Έπειτα μπορείτε να του στείλετε μήνυμα, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα φίλτρα καθώς θα εξοικονομήσετε χρόνο και θα μπορέσετε να επιλέξετε ευκολότερα τον κατάλληλο δάσκαλο για εσάς.

Μαθήματα Μέθοδος Alexander

Μαθήματα Μέθοδος Alexander ανά περιοχή από έμπειρους καθηγητές σε προσιτές τιμές με μία απλή αναζήτηση. Επιλέξτε το φίλτρο μάθημα στο χώρο του μαθητή ή στο χώρο του δασκάλου, πληκτρολογήστε περιοχή και βρείτε τον ιδανικό καθηγητή.

Μαθήματα Μέθοδος Alexander Online

Μαθήματα Μέθοδος Alexander εξ αποστάσεως από έμπειρους καθηγητές σε προσιτές τιμές με μία απλή αναζήτηση. Επιλέξτε το φίλτρο μάθημα online και βρείτε τον ιδανικό καθηγητή.

Φίλτρα 0

Περιοχή

1 καθηγητής
Ταξινόμηση:
Γεωργία Παΐζη 37 ετών
Δασκάλα της μεθόδου Alexander Πιστοποίηση - London Centre for Alexander Technique & Training
Χορογράφος, Χορεύτρια Δίπλωμα - Trinity Laban Conservatoire of Music & Dance
Θεατρολόγος Πτυχίο - Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Μέθοδος Alexander Θέατρο
  • Τιμή
    33 / ώρα
  • Online
    33 / ώρα
Προβολή